Dosarul Microsoft mai face o VICTIMĂ/Fostul consilier prezidențial Mihai Stănișoară a DEMISIONAT din Parlament

Dosarul Microsoft mai face o VICTIMĂ/Fostul consilier prezidențial Mihai Stănișoară a DEMISIONAT din Parlament

Noi am anunțat deja că Dosarul Microsoft intră într-o nouă fază. În care personajele cu adevărat decidente în contracte vor intra hora audierilor și inculpărilor. Unii, personaje discrete dar foarte influente la vremea respectivă, au și început să dea semnale despre ceea ce va să vină. Este cazul fostului consilier prezidențial pe probleme de securitate națională al lui Traian Băsescu. Foarte interesant!

Mihai Stanisoara si-a dat demisia din Camera Deputatilor si din partidul lui Calin Popescu Tariceanu. Numele acestuia ar fi fost mentionat de un martor in Dosarul Microsoft

Minai Stanisoara a informat miercuri, printr-un comunicat, ca a demisionat din atat calitatea de membru al Camerei Deputatilor, cat si din cea de membru al Partidului Liberal Reformator.

 Un martor audiat de procurorii DNA in dosarul licentelor Microsoft a descris in declaratia data anchetatorilor presupusa filiera care ar fi comis fapte trafic de influenta si luare de mita in ceea ce priveste cumpararea licentelor si leaga numele lui Adrian Nastase si Victor Ponta de acest caz, relata in toamna anului trecut agentia Mediafax. In declaratie apare si numele lui Mihai Stanisoara.

"In decembrie 2004, dupa schimbarea partidului de guvernamant ca urmare a alegerilor ce au avut loc, Claudiu Florica fiind in relatii personale directe cu diversi membrii ai Partidului Democrat, cum ar fi Romeo Raicu, Mihai Stanisoara, Victor Blaga, Rasvan Toader si-a reluat campania de atac la adresa firmei Siveco si a solicitat si noilor ministri reincluderea firmelor FSC, Net Consulting si Softwin, firme pe care le controla in mod indirect, in acest proiect, dar fara succes", ar fi declarat martorul.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...