Dosul MARE, obrazul GROS/Lu' madam Jipa îi PUTE MIRU': „Deja sunteţi măgar!”

Dosul MARE, obrazul GROS/Lu' madam Jipa îi PUTE MIRU': „Deja sunteţi măgar!”

Florina Jipa (senator UNPR), intrată în atenţia presei după ce l-a miruit pe dobitocul de Dan Şova, ca să-l ferească de reţinerea DNA, s-a înfuriat, vineri, pe reporterul Psnews.ro  care a întrebat-o dacă va mai repeta gestul: „Deja sunteţi măgar!”

Am contactat-o, vineri, pe politiciană, ca să aflăm cum vede această insistenţă a DNA de a-l reţine şi aresta pe Şova, scriu cei de la Psnews.ro.

„Abia s-a trimis de la DNA. O să intre în Biroul Permanent de luni. După aceea, o repartizează către Comisia juridică. Nu pot să mă pronunţ, atâta timp cât n-am văzut dosarul, n-am văzut nimic. Adică să discut aşa… Eu sunt jurist – nu pot să discut fără să am în faţă materialul, nu? Îmi pare rău”, ne-a spus Jipa.

Întrebată, cu cea mai mare seriozitate, dacă îl va mirui din nou pe Dan Şova, pentru ca acesta să fie ferit de pericolul reţinerii, Florina Jipa a devenit vehementă: „Auziţi, deja sunteţi măgar. Îmi pare rău! Să nu-ndrăzniţi să mai îmi daţi vreun telefon, dacă vă purtaţi de maniera asta, da? Eu v-am vorbit foarte frumos. Lăsaţi mirul deoparte! Pentru că omul ăla pica jos. Am vrut să-i treacă mai uşor vremea”.

Reporterul PSnews.ro a încercat să îi spună că şi el este ortodox şi că nu şi-ar îngădui să glumească în legătură cu lucruri precum mirul, dar UNPR-ista i-a retezat-o.

„Sunteţi măgar deja. La revedere! La revedere! Măgăria! Ia uită-te: «Îl mai miruiţi?»…” Acestea au fost ultimele cuvinte auzite în timp ce Florina Jipa se îndepărta de receptor, probabil adresându-i-se unei terţe persoane.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...