Dragnea, ATAC la Ghiță și Udrea

Dragnea, ATAC la Ghiță și Udrea

Liviu Dragnea a și trecut la atac. El spune că Ghiță și alții, în loc să plătească datoriile la sediul PSD, fac jocuri împotriva sa. Mai mult, țărănușul de la Teleorman a declarat că și Lenutza este implicată în acest joc.

Dragnea l-a acuzat pe Sebastian Ghiţă că foloseşte RTV pentru a se implica în războiul din PSD şi că o foloseşte şi pe Elena Udrea ca agent electoral în conflictul social-democraţilor. „Am văzut că RTV face exit-poll-uri, vă urez succes”, le-a spus Dragnea reporterilor de la RTV. El a spus că şi Elena Udrea este folosită împotriva lui de colegii săi, după ce Udrea declarase că Dragnea este omul lui Vasile Blaga în PSD.

„Nu este admisibil să vrei să ceri încrederea colegilor din PSD folosind oameni din afara PSD, a spus Dragnea, sugerând că Ghiţă se află în spatele Rovanei Plumb.

"Eu vad o campanie din exteriorul partidului imptriva mea. Banii care au fost dati puteau fi alocati PSD-ului pentru ratele la sediu. Nu stiu, am facut o afirmatie care poate sa fie nereala. Am cativa ani de cand sunt in Bucuresti. Aceste lucruri nu sunt intamplatoare", a spus Dragnea.

”Cel care face campanie împotriva mea și o folosește pe Elena Udrea a fost în PSD dar nu mai este.” a declarat Liviu Dragnea la Antena 3. Cine este recunoscut drept un inamic al lui Dragnea și prieten bun cu Elena Udrea și Victor Ponta? Cine are bani să finanțeze o campanie împotriva lui Dragnea, așa cum a acuzat acesta într-o declarație anterioară? Cine, în afară de Sebastian Ghiță?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultimele informații din sondaje / PNL este pe trend crescător / PSD băltește la 25 / 26% / Mari emoții în zona partide…

2 VIDEO Drumul Expres Craiova - Pitești / Imagini din dronă cu tronsonul unde românii de la UMB lucrează în forță

3 Un jeg / „A mințit cu nerușinare” / Acuzaţii grele la adresa lui Dumitru Coarnă, viitor parlamentar PSD

4 Așa o fi? Judecați voi!

5 FOTO Ea este mama Antoniei / Bunica Denise Iacobescu, la 53 de ani