Dragnea, ATAC la Ghiță și Udrea

Liviu Dragnea a și trecut la atac. El spune că Ghiță și alții, în loc să plătească datoriile la sediul PSD, fac jocuri împotriva sa. Mai mult, țărănușul de la Teleorman a declarat că și Lenutza este implicată în acest joc.

Dragnea l-a acuzat pe Sebastian Ghiţă că foloseşte RTV pentru a se implica în războiul din PSD şi că o foloseşte şi pe Elena Udrea ca agent electoral în conflictul social-democraţilor. „Am văzut că RTV face exit-poll-uri, vă urez succes”, le-a spus Dragnea reporterilor de la RTV. El a spus că şi Elena Udrea este folosită împotriva lui de colegii săi, după ce Udrea declarase că Dragnea este omul lui Vasile Blaga în PSD.

„Nu este admisibil să vrei să ceri încrederea colegilor din PSD folosind oameni din afara PSD, a spus Dragnea, sugerând că Ghiţă se află în spatele Rovanei Plumb.

"Eu vad o campanie din exteriorul partidului imptriva mea. Banii care au fost dati puteau fi alocati PSD-ului pentru ratele la sediu. Nu stiu, am facut o afirmatie care poate sa fie nereala. Am cativa ani de cand sunt in Bucuresti. Aceste lucruri nu sunt intamplatoare", a spus Dragnea.

”Cel care face campanie împotriva mea și o folosește pe Elena Udrea a fost în PSD dar nu mai este.” a declarat Liviu Dragnea la Antena 3. Cine este recunoscut drept un inamic al lui Dragnea și prieten bun cu Elena Udrea și Victor Ponta? Cine are bani să finanțeze o campanie împotriva lui Dragnea, așa cum a acuzat acesta într-o declarație anterioară? Cine, în afară de Sebastian Ghiță?


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Adio, Grecia! Nu mai mergem în viața noastră!” Revoltă pe forumuri, după ce Grecia a decis să suspende tempor…

2 VIDEO Judecați voi! / Tânăr, în Centrul Vechi, despre coronavirus: „De ce să ne fie frică? Nu există, doamnă, aș…

3 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

4 VIDEO Prins asupra faptului, amantul unei craiovence a fugit 3 kilometri în pielea goală, în timp ce soţul înş…

5 Manipulare ordinară a nevestei lui Cataramă / Dr. Adina Alberts, despre legea carantinei: „Nicolae Ceauşescu ar …