Dragnea. Liviu Dragnea/Cu cine s-a retras Băsescu în taină la Cotroceni? Ce v-am spus noi?

Dragnea. Liviu Dragnea/Cu cine s-a retras Băsescu în taină la Cotroceni? Ce v-am spus noi?

Dacă tot s-a declanşat războiul pe faţă în PSD, haideţi să facem lumină în legătură cu unul care şi-a salvat pielea furnizând informaţii preţioase procurorilor DNA. Vorbim despre persoana care în faţa camerelor şi în faţa colegilor, de pildă, îl înjură pe Băsescu, dar, la ceas de seară, face pe invers. Poate că unii îl bănuiau mai de mult.

Da, oameni buni, marele prieten al baronilor din Oltenia, care vor fi asaltaţi în curând, este unul dintre cei care şi-au salvat parţial propria piele dăndu-i în gât pe mulţi, foarte mulţi.

Numele lui este Liviu Dragnea. Şi cretineţii din PSD încă se întreabă cum le-au făcut americanii vrăji românilor să voteze contra lui Ponta!

Această informaţie reprezintă o exclusivitate Comisarul.ro.

Băsescu, despre Dragnea: Nu e băsist, mai rău, e macovist!

 Preşedintele Traian Băsescu şi vicepremierul Liviu Dragnea au avut, la Palatul Cotroceni o scurtă discuţie, în timpul recepţiei organizate cu ocazia Zilei Naţionale. La final, Dragnea s-a fotografiat cu șeful statului.

Președintele și-a susținut discursul, vizibil emoționat, apoi cu un pahar de şampanie în mână, s-a plimbat prin Sala Unirii, pentru a saluta invitații și a se fotografia cu ei. Vicepremierul Liviu Dragnea l-a aşteptat alături de Vasile Dâncu pe preşedintele Traian Băsescu.

Ironic, fostul șef al sindicatului șoferilor, Iacob Palade l-a întrebat pe șeful statului ce caută Dragnea acolo, „e băsist?”. „Mai rău, e macovist”, a răspuns, râzând, Băsescu.

După ce s-au salutat, Dragnea a dorit să facă o fotografie cu preşedintele Băsescu care se îndrepta către ieşirea prin biblioteca Palatului Prezidenţial. Ulterior, cei doi au ieşit împreună din Sala Unirii.

Președintele Traian Băsescu a organizat, în această seară, la Cotroceni, în Sala Unirii ultima recepţie cu prilejul Zilei Naţionale a României. El a spus că, pe 16 noiembrie, românii au avut voinţa mai puternică decât politicienii şi televiziunile, iar politicienii care nu vor înţelege ce vor românii vor fi “spulberaţi” de popor peste câţiva ani. Totodată, șeful statului a subliniat că unirea naţiunii române într-un singur stat românesc este un ideal de care nu se va dezice niciodată şi i-a felicitat pe cetăţenii Republicii Moldova pentru succesul alegerilor.

Printre cele aproximativ 2.000 de persoane care au participat la recepţia de la Palatul Cotroceni s-au numărat vicepremierii Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, ministrul Apărării Mircea Duşa, copreşedintele PNL Vasile Blaga, parlamentari printre care şi Mihai-Răzvan Ungureanu şi Theodor Paleologu, președintele PMP Elena Udrea, șefii serviciilor secrete, ambasadori, tenismena Simona Halep, omul de afaceri Ion Ţiriac, soprana Mariana Nicolesco.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

3 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

4 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

5 Notă internă strict secretă a FSB: Agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”