Dragnea, MASĂ de ADIO și o mică VÂNĂTOARE cu BARONII, la Teleorman. ''Fratele'' Govor va absenta, a căzut la ''datorie''!

Dragnea, MASĂ de ADIO și o mică VÂNĂTOARE cu BARONII, la Teleorman. ''Fratele'' Govor va absenta, a căzut la ''datorie''!

Țărănușul Dragnea mai face un pas spre exit-ul din fruntea PSD. În acest week-end a chemat baronimea, cea mai rămas din oastea tremurândă a ceea ce a fost Marele PSD, pe moșia secretă de pe marginea lacului Seaca, lângă granița cu Bulgaria. Pentru o masă de adio și o vânătoare. ''Fratele'' Govor va absenta, a căzut la ''datorie''! 

Cum arată moșia lui Dragnea

Pe aceasta „felie” mirifică de plajă, aflată lângă Turnu și în aval de Dunăre, s-a încercat pe timpuri construirea unei centrale nucleare, la propunerea Bulgariei. S-a facut chiar și organizarea de șantier, însa proiectul a fost în cele din urmă abandonat.Printr-o discretă Ordonanță de Guvern, penalul Victor Ponta a trecut în coordonarea Consiliului Județean Teleorman nu mai putin de 300 de hectare. O insulă și practic un întreg braț al Dunării. Chipurile pentru a se face un ditamai obiectivul turistic, cu aquapark și căsuțe pentru vizitatori. Numai că, in actele anumitor instituții cel puțin, aici nu figurează în prezent decât o baracă de muncitori. În realitate vorbim de un ditamai palatul, cu saună și centru SPA, ba chiar și cu crescătorie de păstrugi.

Înconjurat de bălți pește care se poate trece doar pe pasarele speciale, protejat de un zid natural de arbori și păzit de firma de protecție „de casă” a lui Liviu Dragnea, domeniul de pe plaja Seaca s-a transformat într-o adevărată redută administrată de facto de către TelDrum și pusă la dispoziția lu' Șefu' de câte ori are necesități...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

2 VIDEO Fugarul Rizea, noi dezvăluiri șocante despre jefuitorii României! Asta este adevărata molimă, nu coronav…

3 VIDEO Priviți, exod în masă la Paris! Parizienii părăsesc orașul înainte ca acesta să fie închis

4 Sondaj IMAS / Creștere semnificativă pentru USR Plus, scădere pentru PNL. PSD, în urcare cu două procente

5 Document / Șeful PSD are dosar penal la DNA privind modul în care a obținut titlul de „Luptător cu rol determina…