Dragnea: Nimeni nu poate fi împins să meargă la Cotroceni. Decizia de a candida îi aparţine lui Ponta

Dragnea: Nimeni nu poate fi împins să meargă la Cotroceni. Decizia de a candida îi aparţine lui Ponta

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Poiana Braşov, că decizia finală de a candida la Preşedinţie îi va aparţine lui Victor Ponta, adăugând că "nimeni nu poate fi împins să meargă la Cotroceni".

Vicepremierul Liviu Dragnea (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Iniţial, Liviu Dragnea declara, la Poiana Braşov, referitor la postarea făcută vineri de Victor Ponta pe Facebook, că premierul nu se referea la retragerea din viaţa politică, ci "din disputa politică", adăugând: "Poate se gândeşte să se retragă la Cotroceni".

Ulterior, într-o conferinţă de presă, Dragnea a fost întrebat dacă Ponta ar vrea "să se retragă la Cotroceni", vicepremierul răspunzând că el nu trimite pe nimeni la Cotroceni.

"Eu am citit acea postare în acest registru: şi anume că ar avea în vedere ca, după atâţia ani de participant activ la viaţa publică şi politică din România, cu eforturi şi cu tot ce a făcut bine pentru instituţiile pe care le-a condus, pentru ţară şi Guvern, să se retragă din viaţa şi disputa politică a partidelor şi eu am zis că poate e vorba despre retragere la Palatul Cotroceni şi să fie un mediator şi un unificator", a spus Liviu Dragnea.

Vicepremierul a mai afirmat că nu crede că Victor Ponta ar merge "într-o sinecură undeva", pentru că "este perceput ca un om foarte activ şi care face lucruri".

El a precizat că "decizia finală de a candida la Preşedinţie îi va aparţine lui Ponta" şi că nimeni "nu poate fi împins să meargă la Cotroceni", nici măcar Crin Antonescu sau Elena Udrea .

Premierul Victor Ponta a scris, vineri, pe Facebook că în noiembrie, după câştigarea "ultimei bătălii", îşi doreşte să lase locul în politică altora, "mai tineri", iar el să recupereze din timpul pe care în ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa sa.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”