Dragnea: Nu ne vom axa în campania pentru europarlamentare pe atacuri împotriva PNL

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, la Poiana Braşov, că PSD nu se va axa în campania electorală pentru europarlamentare pe atacuri împotriva PNL, chiar dacă Crin Antonescu a atacat partidul şi o să-l mai atace.

Dragnea: Nu ne vom axa în campania pentru europarlamentare pe atacuri împotriva PNL (Imagine: Mediafax Foto)

Dragnea a spus că a stabilit cu colegii de partid că PSD nu se va axa în campania pentru europarlamentare pe atacuri împotriva PNL.

"Nu ne vom axa în campania pentru europarlamentare pe atacuri împotriva PNL. Categoric nu. Noi am intrat cu bună credinţă în USL atunci când s-a constituit, am făcut tot ce a fost posibil să nu se rupă USL. Faptul că Crin Antonescu şi PNL au hotătât să iasă din USL asta nu înseamnă că noi nu vrem în continuare să atingem obiectivele asumate şi prezentate publicului în 2012. Vrem ca obiectivele USL stabilite de comun acord atunci să încercăm să le ducem la capăt, încă mai sperăm ca USL să se refacă, sperăm după europarlamentare, dar nu putem să atacăm în această campanie electorală nişte parteneri cu care am fost atâţia ani împreună", a afirmat, într-o conferinţă de presă, Liviu Dragnea.

Vicepremierul a precizat că au fost atacuri împotriva PSD din partea lui Crin Antonescu şi că vor mai fi şi de la el, şi de la alţii, dar că social-democraţii vor face tot posibilul să nu răspundă la acestea.

Întrebat dacă va lua atitudinea de a întoarce şi celălalt obraz, Dragnea a spus că nu mai are ce să întoarcă şi că o să încaseze cât se poate.

"Nu mai avem ce să întoarcem. Am întors tot ce aveam de întors. O să încercăm să încasăm până când îşi vor da seama că n-are rost să mai dea în noi. Asta nu înseamnă că nu vom avea o altfel de comunicare cu partidele din jurul lui Băsescu. Aşa ceva nu putem să garantăm. Mai ales că preşedintele Traian Băsescu are grijă ca foarte des să vină să ne spună anumite lucruri", a mai spus Dragnea.

Dragnea a afirmat, întrebat ce părere are de afirmaţia liderului PDL Braşov, George Scripcaru, potrivit căreia nu mai trebuie făcută campanie "cu găleata sau cu portofelu", că în campania electorală pentru europarlamentare o să se bazeze pe oamenii din partid.

"Domnul Scripcaru vorbea în oglindă? Îşi spunea lui, probabil, şi PDL lucrul acesta. Sunt foarte curios cu ce mesaje şi cu ce principii va veni în campanie domnul Scripcaru şi PDL sau PMP, pentru că n-am înţeles unde este, la PDL, la PMP, este între ele...Noi n-o să folosim nici găleata, nici portofelul, o ne folosim noi pe noi. Principala acţiune din această campanie electorală, pe lângă afişe, cu moderaţie, va fi discuţia firectă de la om la om. Şi vrem să-i convingem pe mare parte din români că e bine să dea importanţă acestor alegeri pentru că este vorba de viaţa mai bună sau mai rea pentru fiecare dintre români", a adăugat vicepremierul.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia face ravagii în Rusia! / Doctoriţa care l-a sfidat pe Putin şi a dat alarma despre coronavirus, arestat…

2 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

5 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

recomandări

Te ia DNA: Valentin Constantin Bretfelean

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou