Dragnea turna whisky în pahare şi Ponta scria la calculator/Aşa s-a scris istoria Pactului de Coabitare

Dragnea turna whisky în pahare şi Ponta scria la calculator/Aşa s-a scris istoria Pactului de Coabitare

Exclus din PSD, Marian Vanghelie face o serie de dezvăluiri bombă din interiorul partidului. Vanghelie susține că are informații despre episodul semnării pactului de coabitare dintre Victor Ponta și Traian Băsescu.

”Știți că, după câteva luni de zile, s-a certat cu Traian Băsescu. Știți care a fost reacția marelui lider PSD, care conduce 600.000 de membri?

La semnarea pactului de coabitate, unul turna în whisky în pahare, adică domnul Dragnea, și Victor Ponta bătea la calculator. Așa s-au luptat ei cu Traian Băsescu.

Nu am altă soluție, întrebați-l pe Crin Antonescu, care a fost acolo (...) lucrurile astea le-am aflat de la liberali. Nu sunt eu singurul care le știu, lucrurile astea sunt cunoscute în PSD. Oamenii ăștia nu s-au luptat niciodată cu Traian Băsescu (...) Crin Antonescu era disperat, nu știa ce se întâmplă.

În acel moment s-au dus la domnul Crin Antonescu acasă și l-au rugat 3 ore să meargă cu ei la Cotroceni. Se ruga Dragnea de el: Veniți cu noi, am dosare, am familie acasă. Râdeau liberalii de noi: ”Ăștia sunt liderii voștri? Cu ăștia mergeți voi la negocieri?”, susține Vanghelie, la B1 TV.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro