După MÂRÂIALA lui Iohannis, Radu Tudor nu bate câmpii: Sondajele le dau FRISOANE LIBERALILOR

După MÂRÂIALA lui Iohannis, Radu Tudor nu bate câmpii: Sondajele le dau FRISOANE LIBERALILOR

Imediat după mârâielile lui Iohannis la adresa lui Ponta, Radu Tudor a dat diagnosticul corect al ,,răcelii'' cu care s-a întors Președintele care Tace din Polonia.

”Cifrele din sondaje nu-i dau pace domnului Iohannis. Cred că trecem la o etapă nouă în relația Iohannis-Ponta. Nereușita unei moțiuni de cenzură, în tabăra Iohannis-PNL, a creat, în mod evident, o frustare. Faptul că nu reușesc să dea jos acest Guvern generează nemulțumiri în această tabără.

Mi s-a părut mai degrabă supărat. Cred că această nouă etapă Iohannis-Ponta ne va da nouă, jurnaliștilor, foarte multe lucruri de relatat”, a declarat Radu Tudor, la Antena 3.

Klaus Iohannis a avut, la întoarcerea din Polonia, niște mârâieli la adresa Guvernului și a lui Victor Ponta. Iohannis a comentat implementarea cardului de sănătate, modificările la coduri și vizita lui Ponta la arabi. Toate aprecierile au fost negative.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...