Englezii dau de pământ cu Ponta: articol în „Daily Star“ despre cum premierul s-a dat fan Halep ca să strângă like-uri

„Daily Mail“ a semnalat un caz, care e şocant pentru englezi, dar oarecum normal pentru publicul din România, care ştie despre antecedentele lui Victor Ponta în ceea ce priveşte plagiatul.

 

 

Simona Halep (care e tot din România şi ocupă locul 2 mondial în acest moment) e o vedetă pe terenul de tenis, după ce şi-a micşorat sânii pentru a-şi îmbunătăţi jocul.

 

Ascensiunea Simonei în clasamentul mondial a transformat-o într-o figură foarte populară în ţara ei, aşa că, la 8 august, Ponta a încercat să profite de pe urma succesului obţinut de Halep.

 

Ponta a postat o poză a Simonei pe pagina lui de Facebook şi a scris: „Simona Halep tocmai şi-a lansat pagina ei de Facebook. Mie îmi place, voi ce ziceţi?“

 

Chiar dacă poza lui Halep era lângă butonul de „Like“, link-ul ducea spre pagina lui Ponta, nu cea a lui Halep. Drept urmare, toate „Like-urile“ au fost contabilizate de pagina premierului, nu de cea a jucătoarei de tenis. 

 

Românul Radu Ionescu, cel care s-a prins de această „manevră“, a comentat: „Nu mi-a venit să cred, când am văzut că am dat, de fapt, <<Like>> la pagina premierului, chiar dacă nu asta a fost intenţia mea. Apoi, am realizat ce se întâmplase şi că dând <<Like>> la pagina Simonei, de fapt, aprobasem pagina lui Ponta. Ce troc ieftin!“.

 

Această manevră a ajuns repede în presa locală, care l-a acuzat pe Ponta că se foloseşte de imaginea Simonei pentru a-şi populariza pagina de Facebook.

 

Potrivit celor de la facebrands.ro, care monitorizează evoluţia paginilor de Facebook din România, la începutul lunii august, în medie, câte 400 de oameni deveneau fani ai lui Ponta în fiecare zi.

Dar la data de 8 august, el a adunat 3.000 de Like-uri, de şapte ori şi jumătate mai mult decât într-o zi normală.

 

Ponta n-a făcut nicio declaraţie oficială pe această temă, dar stafful lui a modificat, ulterior, postarea de pe Facebook-ul premierului, dând share la pagina Simonei Halep.

 


 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Ghizdeanu i-a livrat pe Dragnea, Vâlcov și Dăncilă! Dosarul va fi declinat la DNA!

2 ULTIMA ORĂ / Document / Statele Unite își avertizează cetățenii că virusul ucigaș a explodat în alte 6 țări din As…

3 Zăngănit de cătușe către PSD! Voi ați citit discursul ambasadorului SUA de joi? Ați văzut postarea de pe Faceb…

4 Zvon / Serviciile secrete din NATO ar fi avertizat în legătură cu un „incident de securitate potențial cu impact…

5 Informație exclusivă / Nicușor Dan și Florin Cîțu se vor bate pentru Primăria Capitalei! Firea NU va candida! PM…

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend