EXCLUSIV/Băsescu şi Dragnea au stabilit calendarul CAPITULĂRII PSD/VIDEO

EXCLUSIV/Băsescu şi Dragnea au stabilit calendarul CAPITULĂRII PSD/VIDEO

Simbolistică de politică europeană în România, luni, de 1 Decembrie, după duşul rece din 16 noiembrie care a zbârlit şirele tuturor politicienilor. În cursul dimineţii, Băsescu şi Ponta s-au ignorat fără perdea. Nici măcar nu s-au salutat. La prânz, preşedintele ales, Klaus Iohannis, a fost prezent la manifestările de la Alba-Iulia. Cărora, după 9 ani, li s-a dat o greutate suplimentară, în conformitate cu anvergura oaspetelui de vază. Cu atât mai golănesc gestul lui Duşa de a trimite, în cel mai neaoş stil pesedist din campanie, tancurile fără motorină la parada militară.

Iar seara, la Cotroceni, liderul de facto al PSD, Liviu Dragnea, se înghesuie, la concurenţă cu Pora şi Tălmăcean, să-şi facă poze cu Băsescu. Amândoi având grijă ca momentul să iasă în evidenţă. Şi, neapărat, să se vadă că au plecat împreună.

Ce-au discutat cei doi? E simplu. Au stabilit calendarul capitulării PSD şi variantele construirii unei majorităţi care să asigure tranziţia pentru alegeri anticipate. Dragnea a mai rămas odată mut. Băsescu i-a arătat înţelegerea cu Oprea. Aşa că la începutul lunii martie PSD va preda puterea. După ce va traversa cea mai grea şi tristă iarnă din istoria partidului. Care, cel mai probabil, după acest moment, se va sparge în mai multe facţiuni.

Priviţi cu câtă ,,ură'' se uită Dragnea la Băsescu


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...