EXCLUSIV/Coldea e DISPERAT! Nu știe cine sunt ''CÂRTIȚELE'' care ''SIFONEAZĂ'' la Tolontan!

EXCLUSIV/Coldea e DISPERAT! Nu știe cine sunt ''CÂRTIȚELE'' care ''SIFONEAZĂ'' la Tolontan!

Coldea e disperat! Cârtițele din SRI care îi ''sifonează'' documente ''nedescoperite'' de serviciu lui Cătălin Tolontan s-au reactivat. După cazurile Ridzi și Gala Bute, SRI a mai fost umilit încă o dată de aceste cârtițe care au lăsat serviciul cu chiloții în vine. Dar și pe procurorii de la DNA și Parchetul General care au făcut percheziții în cazul Colectiv și n-au descoperit documentul detonat de Tolontan! Și s-a trecut, iar, ca la proști, la filarea lui Tolontan!

Cătălin Tolontan, pentru Paginademedia.ro:

"Stiam de existența unui fax trimis de emagic către ISU prin care instituția era înștiințată că la Clubul Colectiv se va organiza un eveniment în septembrie. Ieri am cerut o poziție oficială de la IGSU legată de acest fax. Am fost și la sediul lor, dar nu ne-au primit.

Seara, în jurul orei 22.00, am început să primim de la ISU tot ce solicitasem în ultima săptămână. La ora 23.45 am primit confirmarea că ISU a primit acel fax care demonstra că știau de Clubul Colectiv și ne-am apucat de ediția specială."

Ancheta de acum din cazul Clubului Colectiv vizează și DGIPI, serviciul de informații al Ministerului de Interne ai cărui oameni, potrivit jurnaliștilor de la GSP, au beneficiat de sponsorizările de la asociațiile pompierilor. 

"Un vecin a vrut să îi fotografieze. Au plecat"

Tolontan continuă:

"Am ajuns acasă după ce am terminat ediția, la ora trei noaptea. M-a oprit un vecin: tocmai am vrut să fotografiez doi oameni ca supravegheau locuința, mi-a zis. Erau doi, o femeie și un bărbat. Vecinul meu s-a dus în casă să ia telefonul și s-a întors să îi fotografieze. Când l-au observat, s-au urcat într-o mașină - un Renault albastru și au plecat."

La fel s-a întâmplat și în altă situație. Tolontan:

"Exact la fel s-a întâmplat cand anchetam Gala Bute. Tot o femeie și un bărbat au filat casa mai multe zile la rând. Mi-au spus vecinii.

Am și scris atunci că am fost urmariti de o structura a statului roman. Un om din sistem ne-a spus ca s-a lucrat un dosar, ca eu și Mirela Neag am fost filati si ca, atunci cand au vazut ca nu este nimic s-a renuntat, după cateva luni."

La vremea respectivă, jurnalista Mirela Neag a povestit că a fost ținta unui incident suspect: pe o alee îngustă, o mașină s-a apropiat amenințător de jurnalista de la Gazeta Sporturilor.

„Nu vrem să ne victimizăm, dar e singura noastră modalitate de a ne apăra, relatând ceea ce se întâmplă”, a mai spus Tolontan. 

NR. În dosarul Gala Bute, personajul bănuit că îi furniza lui Tolontan informații din dosar a fost procuroarea de caz Mariana Alexandru, pensionată între timp. Chiar și fostul președinte Băsescu s-a lăsat intoxicat de minciunile lui Coldea de la acel moment afirmând public că anumiți magistrați furnizează informații din dosare. Cum e, băieți, acum?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Zvon...

3 De citit! / Este posibil, oare, așa ceva în inima României?

4 Așa o fi?

5 Băăă...