EXCLUSIV/Cum NE MANIPULEAZĂ PENALII din fruntea țării CREZÂNDU-NE CRETINI

EXCLUSIV/Cum NE MANIPULEAZĂ PENALII din fruntea țării CREZÂNDU-NE CRETINI

Cât de cretini ne cred penalii care conduc acum Guvernul României? Foarte cretini! Probabil că ne văd ca pe niște râme capabile să înghită orice fel de intoxicări. 

Fapte

Penalul Victor Ponta a intrat în miez de noapte în direct la B1TV! A anunțat că el, nenorocitul care a fugit din țară în ziua când fusese convocat la DNA, ESTE SCÂRBIT DE BLATUL DINTRE IOHANNIS ȘI OPREA PE MĂRIREA SALARIILOR DEMNITARILOR ȘI CĂ, ÎN CONSECINȚĂ, O VA ANULA!  

De ce a făcut asta? Pentru că va fi chemat la DNA. Pe scări, la intrare, cuvintele lui vor fi: Ați văzut, i-am tăiat salariul lui Iohannis, sunt chemat de procurori!

Cum și cine a construit scenariul.

Joi, după ce avocata lui Ponta a fost chemată din nou la DNA, la România TV, trompeta de dezinformare a penalului Ghiță, a fost lansat următorul scenariu, preluat imediat de B1TV, postul lui Oancea, cel cu banii de la Vanghelie, și site-urile care sug bani de la acești penali. Redăm știrea care a fost difuzată de știripesurse.ro:

,,Toată lumea s-a mirat cum a trecut pe repede înainte prin guvern ordonanţa privind mărirea salariilor marilor demnitari. A apărut de nicăieri şi s-a aprobat fără prea multă vorbărie.

Surse guvernamentale, citate de România TV, susţin că toată tărăşenia ar sta cam aşa.

Rovanei Plumb, preşedinte interimar al PSD, i s-a cerut dinspre Cotroceni să promoveze pe linia Ministerului Muncii o ordonanţă pentru creşterea salariilor înalţilor demnitari. Şeful interimar al PSD a spus că nu îşi asumă o astfel de intreprindere fără o discuţie şi un larg acord.

Pentru că lucrurile trenau şi nu se dorea o negociere directă cu Victor Ponta care era pe vine de la Istanbul cei de la Cotroceni l-ar fi contactat pe premierul interimar, Gabriel Oprea cu care mai colaboraseră deja. Acesta ar fi fost de acord cu amendamentul că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să facă public o declaraţie că ar susţine o asemenea măsură.

Minunea s-a întâmplat chiar ieri când, intempestiv, în timpul ceremoniei de decorare a ambasadorului Poloniei la București, președintele s-a apropiat de grupul de jurnaliști și le-a spus, din senin, că este de acord cu această ordonanță și că o privește ca pe o măsură de prevenire a corupției.

La doar jumătate de oră după declarația lui Iohannis, vicepremierul Gabriel Oprea, atunci premier interimar, a anunțat public că a promovat în Guvern această ordonanță (OG e apanajul direct al prim-ministrului).''  ,,Știrea'' originală poate fi citită aici

Seara, după ora 22.00, Striblea l-a sunat pe Dan Mihalache, să-l întrebe dacă ce au lansat România TV și ,,media românească'' sunt adevărate. Cum era de așteptat, Mihalache a infirmat așa-zisul blat dintre Iohannis și Oprea. Când mai erau câteva minute până la ora 23.00, și i se încheia emisiunea lui Striblea, a intrat Penalul să facă anunțul manipulator. Preluat acum de toți.

Întrebare

Își mai aduce aminte cineva ce televiziune  l-a întrebat pe Iohannis ce părere are despre mărirea salariilor demnitarilor cu doar o oră înainte să apară informația că premierul interimar va propune în ultima ședință de Guvern pe care o conducea o ordonanță de urgență pe acest subiect?

Poza

În fotografie sunt Oancea, Ghiță și Alex Iacobescu, omul căruia i-a împrumutat Ghiță, de la purtător, 90 de milioane de euro. Alex Iacobescu, singurul ,,om de afaceri'' român care l-a însoțit pe Ponta în Kazahstan când a făcut blatul cu KazMunai Gaz. Blat adevărat, nu intoxicare. Alex Iacobescu figurează în acte ca patron al România TV...


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /