EXCLUSIV/Dragnea, Blaga, Hrebenciuc, Udrea şi Tăriceanu pe lista scurtă a DNA/Ponta este vizat şi el în două dosare

România va fi zguduită, în următoarele două luni, de cele mai mari scandaluri de corupţie din ultimii 25 de ani. Cunoscătorii spun că vom asista, practic, la înlocuirea unei întregi garnituri politice, parte consistentă a elitei politice româneşti. Iar acţiunile DNA vor dinamita tot procesul electoral. Încă de la începuturile noastre, în urmă cu trei luni de zile, v-am spus, din surse externe bine documentate, că în România se desfăşoară o amplă operaţiune de lichidare a marilor focare de corupţie. Care, iată, încep să se contureze. Puţină lume dă atenţie acelui dosar, pe care noi l-am numit Mega-Dosarul IT. Însă, în urma inculpărilor care se vor face de către DNA în acest dosar, Adrian Năstase, de exemplu, îşi va primi adevărata pedeapsă. În comparaţie cu mizilicurile de până acum. Iar lotul inculpaţilor va depăşi lejer cifra de 50. Cu miniştri, secretari de stat, mari oameni de afaceri, gen Remus Truică, şi mulţi interpuşi, necunoscuţi până acum opiniei publice.

Ceea ce nu ştiu mulţi este că, în ultimele 6 luni, importanţi lideri politici au devenit surse de conexiune ale procurorilor DNA. Nu spunem mai multe. Însă lucrurile vor fi cu adevărat spectaculoase. Iar Ponta, de exemplu, în pofida tuturor pastilelor cu care se îndoapă, precum curcanul în ajunul Paştelui, şi a relaxării afişate cu ostentaţie, nu doarme deloc liniştit. Şova este un copil răsfăţat şi foarte fricos şi sperios. Trebuia să vă uitaţi cu atenţie la faţa lui când a ieşit din sediul DNA. Spunea totul. Să nu mai vorbim că adevăratul motiv pentru care a fost numit la transporturi a fost, pe faţă, eliberarea garanţiei de 10 milioane de euro către Gruia Stoica. Printr-o operaţiune mafiotă. Sacrificându-se pentru prietenul său, Viorel. În privinţa celorlalţi, Dragnea, Blaga-despre care am semnalizat aici de mai multe ori-, Hrebenciuc, Udrea şi Tăriceanu vă sugerăm să faceţi o trecere în revistă a oamenilor de afaceri arestaţi şi să o combinaţi cu numele unor baroni locali din Moldova şi sudul României. Atât pentru azi. Nu înainte de a vă atrage atenţia asupra unui fapt. Care a apărut brusc şi aproape inexplicabil. Candidatura Monicăi Macovei. 

Şi mai facem o afirmaţie care poate părea bizară. Însă ne-o asumăm. Cine înţelege, bine, cine nu înţelege, să fie sănătos. Antena3 nu mai este un post de televiziune. Este o baricadă.

 Citeşte şi:

http://www.comisarul.ro/politic/(1)toata-lumea-se-intreba-de-unde-are-remus-truica_133961.html&hl=remus%20truica

Citeşte şi:

http://www.comisarul.ro/politic/(2)remus-truica-trezorierul-personal-al-danei-nast_135882.html&hl=remus%20truica

Citeşte şi:

http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/victor-ponta-este-doar-un-umil-paj-al-lui_135913.html&hl=remus%20truica

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

2 Categoria „valori” / Viața spectaculoasă a interlopilor din clanul Duduianu: mașini de lux, petreceri cu maneliș…

3 Răsturnare de situație! Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este un tânăr de 26 de ani fără caz…

4 VIDEO Ce a cântat Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian și de ce a fost amendat / Prostul de Vela s-a dus la p…

5 Uite de ce a fugit în Dubai! DIICOT i-a pus sechestru lui Cristi Burci, patronul Adevărul și Prima TV