EXCLUSIV/Dragnea DETONEAZĂ BOMBA: Victor NU mai este PREMIERUL României! PSD, în pragul DESFIINȚĂRII!

EXCLUSIV/Dragnea DETONEAZĂ BOMBA: Victor NU mai este PREMIERUL României! PSD, în pragul DESFIINȚĂRII!

Liviu Dragnea le-a dezvăluit sâmbătă, la o întâlnire de taină, la casa din Snagov, care figurează pe numele fiului său, celor trei apropiați cu care s-a întâlnit, la ceas de seară, că Victor Ponta nu mai este premierul României. ,,Se va întoarce, dar după ce va fi votat un alt prim-ministru. O să fim beliți toți. Ca pe mieii de Paști o să ne belească ăștia. Iar ăsta, Mutu-nr. Iohannis-, habar n-are, că nu el conduce! Victor, n-ai ce să vorbești cu el, e statuie, cică l-au îngropat de tot, cu Gruia cu dracu', eu nu mai înțeleg nimic!'' ,,Treaba este că ăștia ne vor desființați. Lucrurile încep să se lege. Dacă stau acum și fac un calcul, mai avem trei organizații, că și Paul-nr. probabil Paul Stănescu, președintele CJ Olt, un apropiat al lui Dragnea- a dat bir cu fugiții, în p...a mea! Mai e Doljul, Teleormanul și Brașovul, cât om mai fi!'', s-a lamentat Dragnea.

Facem precizarea că această informație este una exclusiv Comisarul.ro. După cum știți, Liviu Dragnea a fost primul lider PSD care, oficial, l-a vizitat pe premierul fugar al României, penalul Victor Ponta. Și a și vrut să se știe acest lucru. Adică a fost filmat în aeroport și pozat la Istanbul. Ca să vezi nimereală!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”