EXCLUSIV/La Dragnea a fost DOAR PRIMUL PAS/Urmează RUPEREA SUVEICII

EXCLUSIV/La Dragnea a fost DOAR PRIMUL PAS/Urmează RUPEREA SUVEICII

Condamnarea lui Liviu Dragnea la doar un an cu suspendare pentru JAFUL de la Referendumul din 2012 a stârnit furia tuturor oamenilor de bun-simț. Furie amplificată și de declarațiile nesimțite ale celor doi patriarhi ai furtului, Ponta și Dragnea. Care au făcut din decizia Instanței Supreme o răzbunare politică. Le spunem tuturor dezamăgiților să stea liniștiți. La Dragnea a fost doar primul pas.

La DNA se vorbește despre el ca fiind Regele Suveicii. De aceea îi vedeți pe unii pesediști atât de disperați. De aceea s-au grăbit vineri să iasă împreună cei doi, ca două curve violate mimând durerea, să dea asigurări. Asigurări că nu se schimbă schema. Mai mult, Dragnea s-a apucat să spună că va avea un cuvânt de spus în legătură cu succesorul său la sacul cu bani de la MDRAP. Ce spui Franț! Cum v-a luat SRI-ul Fondurile Europene, o să vă ia și MDRAP-ul!

Nu întâmplător se duc sâmbătă Ponta și Dragnea în Oltenia. Acolo a rămas centrul de rezistență. Dacă se va sparge frăția din Oltenia se sparge și MITUL PSD. 

Procurorii DNA au destule probe pentru ruperea SUVEICII patronate de țărănușul de la Teleorman. TelDrum a lucrat în Dolj, Olt, Argeș, Mehedinți, Vâlcea, fie direct, fie prin firme interpuse. Iar firmele baronilor din județele menționate au lucrat în Teleorman sau în alte județe. După schema pusă la cale de Dragnea, Regele Suveicii...

Însă cea mai mare bombă va veni de la APIA. Această instituție a devenit VACA de muls a baronilor din județele Olteniei. Procurorii DNA au ridicat deja, de la agențiile din județele mai sus menționate, tone de documente. Peste 100 de milioane de euro au intrat în buzunarele baronilor prin falsificarea suprafețelor.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”