EXCLUSIV/Liviu Dragnea pleacă din Guvern/Marţi seară, Dragnea s-a cerut la B1, la sluga Turcescu, pentru a nega această informaţie. Minţind cu nesimţire-VIDEO

EXCLUSIV/Liviu Dragnea pleacă din Guvern/Marţi seară, Dragnea s-a cerut la B1, la sluga Turcescu, pentru a nega această informaţie. Minţind cu nesimţire-VIDEO

Degringoladă totală în PSD cu doar o săptămână înainte de Consiliul Naţional de la Craiova. Sursele noastre spun că demisia lui Liviu Dragnea se află în mapa lui Victor Ponta. Dragnea a încercat, timp de trei zile, să poarte o discuţie cu Ponta însă acesta l-a evitat. Nervos, Dragnea a trimis pe cineva de încredere la Cabinetul primului-ministru cu un plic în care se afla demisia. Cei prezenţi, văzând despre ce este vorba, au refuzat să înregistreze actul. Au fost momente de un penibil cum rar se poate vedea. Şi încă un amănunt de culise: duminică şi luni, Ponta a fost iar de negăsit.

Marţi seară, Dragnea s-a cerut la B1 pentru a nega această informaţie. Minţind cu nesimţire. Turcescu s-a comportat ca o slugă. Exact ca pe vremea când îl taxa pe Manţog să apară la el în emisiune. 

Să nu mai vorbim că s-a sugerat că Ponta ar fi lângă Dragnea la acel moment. Lucru complet fals. Dar care a fost prezentat fără jenă, ca o realitate, de cele două site-uri de casă ale PSD, dcnews.ro şi ştiripesurse.ro.

Acesta este dialogul dintre Turcescu şi Dragnea. Noi nu am auzit nici râsul lui Ponta. Şi nici n-am înţeles, cum a înţeles Turcescu, că Ponta îşi va anunţa candidatura.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

2 VIDEO Bloggerii ruşi au dezasamblat noul Renault Duster şi l-au numit plin de „soluţii ţigăneşti”

3 „Ne vor lua terenuri” / Au luat bani cu împrumut din China! / Disperare în Muntenegru, țara care este pe cale să-ș…

4 O numire care provoacă scârbă / Și se mai miră, jegurile dracului, că-i confundă oamenii cu PSD

5 Așa o fi?