EXCLUSIV/Ponta MAI ARE UN Vâlcov în Guvern

EXCLUSIV/Ponta MAI ARE UN Vâlcov în Guvern

Georgian Ghervasie – consilier al primului ministru și membru în Comisia Centrală de Stabilire a Despăgubirilor (CCSD) din cadrul Autorităţii Naţionale de Restituire a Proprietăţilor (ANRP)

Vă supunem atenției declaratia de avere a lui Georgian Ghervasie, consilier al primului ministru Ponta si reprezentant cu însarcinari speciale/comisar general al României pentru EXPO 2015 Milano din Ministerul Afacerilor Externe postata pe site-ul acestei institutii.

De unde o fi făcut un bugetar ”cinstit” de nici 45 de ani o asemenea avere impresionanta ? 9 terenuri, 2 case de locuit, o garsoniera, o casa de vacanta, 1 autoturism Land Rover din 2008 pe numele sotiei, 1 autoturism Audi tot din 2008 si bijuterii de 50 000 de euro.

Sotia lui Ghervasie este medic la Sanador si a avut venit anual incasat de 5204 RON iar ca persoana fizica autorizata a castigat net din servicii medicale conform declaratiei de avere a sotului 194.968 RON ??? !!!!!!!

De ce mai pleaca medicii din tara daca se castiga asa bine ? DNA si ANI chiar nu se sesizeaza? Chiar nu poate sa-i opreasca nimeni? Chiar isi bat joc de noi pe fata, ne sfideaza si ne iau de prosti?
Conform CV postat pe site-ul MAE (ei l-au trecut ca profil), Ghervasie a lucrat ca director general pentru comunicare si relatii publice in cadrul Senatului României, expert guvernamental, consilier al secretarului general al guvernului deci platit din bani publici. Repetăm intrebarea, cum a facut aceasta avere ? Se castiga asa bine ca director general pentru comunicare si relatii publice in cadrul Senatului României ?

In timp ce guvernul, prin ANAF, închide magazinașele pentru că nu închid casa pentru 3 lei, Georgian Ghervasie, in calitatea sa de comisar general al României pentru Expo 2015 Milano are un buget de 3,5 MILIOANE DE EURO pentru intreaga durata a expozitiei.

Intrati de curiozitate pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe sa vedeti cat de ”frumos” arata pavilionul României la EXPO 2015 si cat de mandru de el este domnul reprezentant cu însarcinari speciale/comisar general …… Sa le fie rusine. …
Să intrebăm cum o sa arate declaratia de avere a lui Georgian Ghervasie dupa Expo Milano 2015 ? Poate mai apare o casuta, o ciupercuta,un teren mititel sau poate inca un Land Rover ”amarat” din 2008 evident pe numele sotiei ?
Numele lui Georgian Ghervasie (search pe google) mai apare in 2 articole :

http://www.voceatransilvaniei.ro/nume-grele-dosarul-spagii-de-la-cet-oradea-viorel-amariei-si-alexandru-voinea-cardasie-cu-politicieni-influenti/

De unde a avut acest individ 210 000 euro sa imprumute un interlop arestat in cazul mitei de la CET Oradea ?
Cităm din articol : ”Legătura dintre Alexandru Voinea și Georgian Ghervasie este una certă. Consilierul primului ministru l-a împrumutat pe Voinea cu suma de 210.000 euro”, mai precizează sursa citată.Acesti bani apar si pe declaratia de avere a lui  Georgian Ghervasie postata pe site-ul MAE.

Deci tu consilier al primului ministru Ponta împrumuti un corupt cu 210 000 euro, coruptul este arestat dar tu ramai în functie fara nicio problema, nimeni nu te intreaba de unde ai 210 000 euro si drept rasplata ajungi si reprezentant cu însarcinari speciale in cadrul MAE.

Numele acestui derbedeu arogant de Ghervasie il regasim si intr-o alta ancheta a Evenimentului Zilei

http://www.evz.ro/exclusiv-evz-blestemul-pamantului-furat-relatiile-din-guvern-ale-infractorului-care-i-a-dat-o-mosie-arendasului-dan-voiculescu.html

Cităm din articol : Potrivit DNA, Voinea „are o relaţie strânsă atât cu oameni politici cu funcţie de decizie, ne referim aici la Ghervasie Georgian – consilier al primului ministru și membru în Comisia Centrală de Stabilire a Despăgubirilor (CCSD) din cadrul Autorităţii Naţionale de Restituire a Proprietăţilor (ANRP), cât şi cu oameni de afaceri aflaţi în relaţii de prietenie cu funcţionari cu putere de decizie din Guvernul Românie. Ne referim la Adrian Volintiru, fost preşedinte AVAS şi secretar de stat la Ministerul Economiei”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...