EXCLUSIV/Procurorii au rămas MASCĂ: L-am cunoscut și prin FAȚĂ și prin SPATE!

Fosta amantă a fostului ministru de finanțe din guvernul cretinului de Ponta, Darius Vâlcov, i-a lăsat cu gura căscată pe procurori. Întrebată cum l-a cunoscut pe Vâlcov, Anca Gușatu, fostă amantă și interpusă în mai multe firme prin care fostul primar al Slatinei rula banii din mită, a răspuns exact ca Moni Columbeanu când a fost întrebată în ce loc deosebit a făcut dragoste. Iar proasta a răspuns că în fund.

Gușatu a răspuns că l-a cunoscut pe Vâlcov și prin față și prin spate. Anca Gușatu, cea căreia Vâlcov i-a făcut cadou un centru Spa în centrul orașului pentru serviciile deosebite pe care i le oferise, din toate punctele de vedere, a fost și cea care le-a povestit procurorilor de ușa secretă dintre apartamentul în care locuia ea și apartamentul în care locuia fostul ministru.

Citește și EXPLOZIV/Vâlcov avea telefon SPECIAL PENTRU SEX/S-a CULCAT cu PESTE 5000 de FEMEI!

Darius Vâlcov, fost primar al municipiului Slatina și fost ministru de finanțe, este căsătorit cu actița Lavinia Șandru, în prezent realizator de televiziune la Realitatea TV. Acționarul principal al Realitatea TV este nașul de cununie al celor doi, Cozmin Gușă.

Pe 2 aprilie, Darius Vâlcov a fost arestat preventiv în dosarul în care este acuzat de trafic de influență, după ce el ar fi intervenit, când era primar al Slatinei, în atribuirea unor contracte către un om de afaceri, care i-ar fi promis 20 la sută din sumele încasate. În ordonanța de efectuare a urmăririi penale se arată că, în cursul anului 2009, administratorul SC Radion Tehnologica SRL, Theodor Berna, l-a contactat pe Darius Bogdan Vâlcov, pe atunci primar al municipiului Slatina, căruia i-a propus, ca în schimbul oferirii sprijinului în influențarea factorilor de decizie din cadrul autorității contractante, în vederea câștigării unor licitații de lucrări pentru obiective situate în Slatina și în orașele Scornicești, Piatra Olt și Drăgănești, să îi dea 20% din valoarea sumelor încasate (fără T.V.A.), conform contractelor de execuție a respectivelor lucrări. În acest dosar acuzaţi mai sunt actualul primar al Slatinei, Minel Prina, plasat în arest la domiciliu, directorul SC Imobiliare Consloc SRL Slatina, Lucian Şuşală, Timofte Petre-Bogdan şi Cristian Constantin Tomescu, puşi sub control judiciar. Lista denunţătorilor este, şi ea, foarte lungă.

În 24 martie, DNA a cerut extinderea urmăririi penale, făcând o nouă solicitare pentru reţinerea şi arestarea fostului ministru, de data aceasta sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „efectuare de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană ori încheierea de tranzacții financiare, utilizând informațiile obținute în virtutea funcției, atribuției sau însărcinării sale”. Cererile DNA au primit aviz favorabil din partea Parlamentului. Ulterior, Vâlcov a demisionat din Senat.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-ș…

2 Nouriel Roubini / Urmează un deceniu de criză economică. Recesiunea va fi fără precedent

3 VIDEO Rareș Bogdan, atac la piloșii vârâți de PNL în diverse sinecuri: M-am săturat să răspund pentru imbecili…

4 Ți se face scârbă! / Consilierul lui Orban, acuzat că distruge o instituție cu proiecte de sute de milioane de d…

5 PSD / ALDE, groparii României / Oficiul pentru Achiziții Centralizate, creat de Dăncilă, a luat doar hârtie înaint…

recomandări

Te ia DNA: Marilena Bogheanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Grasul ăsta joacă super fotbal!