Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

EXCLUSIV/Procurorii din Dosarul CUMNATUL au ajuns la VILA Dacianei de la Cornu!/AMĂNUNTE INCENDIARE

Ceea ce era doar un zvon apărut imediat după fuga la turcaleți a penalului Victor Ponta, că procurorii care anchetează Dosarul CUMNATUL au ajuns la lucrările efectuate la vila de la Cornu aflată în proprietatea Dacianei Sârbu, începe să devină realitate palpabilă.

Despre ce vorbim? În 2010, Daciana Sârbu a declarat în declarația de avere o construcție de 202 mp. Pe numele ei. Ponta, când a fost întrebat de ce nu a trecut și el în declarația sa respectiva construcție, a doua a Dacianei, care mai avea o vilă de 196 de mp., a spus că este o prostie, că ziariștii să o întrebe pe Daciana, că el nu este purtătorul ei de cuvânt. Întrebată despre acea construcție, Țoapa cu Zurgălăi a spus că este de fapt o anexă. A dracului anexă, mai mare decât construcția lângă care a fost făcută! 

Primul om care a atras atenția că Ponta are probleme cu ,,anexa'' de la Cornu a fost Traian Băsescu, prin 2013. Bătrâna coropișniță, cu prilejul uneia dintre ieșirile sale tradiționale de la ora 18.00, i-a aruncat, așa, de control, o întrebare lui Ponta despre cam cât o fi costat anexa de la Cornu. Adăugând că nu prea apare în nicio declarație de avere cam cât a costat și din ce surse s-a plătit lucrarea. ÎNSĂ, CA DE OBICEI, LUMEA N-A DAT PREA MARE IMPORTANȚĂ ACESTUI AMĂNUNT. Mai ales că Ponta era, la acel moment, pe caii bălai ai USL. „A făcut-o (casa lui Ponta de la Cornu -n.r.) ca să spele banii, că în construcţii se spală cel mai bine banii”, a spus râzând şeful statului, fără a face alte precizări. Afirmația a fost făcută pe 13 septembrie 2014.

Se pare însă că băieții implicați în Dosarul cumnatului Herțanu știu cum, și mai ales cine și cu ce bani, s-au făcut lucrările de la Cornu. Nu mai vorbim despre argații care lucrează pe domeniu de ani buni și despre care cuplul DUMNEZEIESC al României n-a fost întrebat niciodată din ce bani sunt plătiți. 

Comisarul.ro a scris chiar astăzi, zi în care și-a publicat și Ponta declarația de avere, că tata-socru Ilie Sârbu a făcut un schimb de apartamente cu cuplul DUMNEZEIESC. Le-a dat un apartament de 176 mp și a primit în schimb un apartament de 109 mp. Însă apartamentul de 109 mp. nu apare în nicio declarație de avere a celor implicați în schimb!

În noua sa declarație de avere, cu procurorii la ușă și cu Daciana bătând din picior nervoasă că va da cu subsemnatul la DNA, penalul internat la Stambul, recunoaște, după 5 ani, cota parte din construcția de 202 mp. Să vezi ce coincidență!

Noua Declarație de Avere o puteți consulta aici. Ca de obicei, Ponta nu spune adevărul până la capăt. Nu spune cui a donat casa de vacanță din Gorj și nu spune cui a vândut cele două apartamente cumpărate din banii primiți șpagă de la Șova.

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Zegrean, despre OUG anunțată de Toader: Îi preocupă să îl pedepsim pe cel care a prins hoțul, nu pe hoț. S-a d…

2 VIDEO Nicolicea și Codrin Ștefănescu, huiduiți și înjurați pe stradă la Sibiu!

3 Document-ȘOC! A început PESEDIZAREA Armatei! Un general și un colonel, înlocuiți cu două pesediste din Giurgiu…

4 Victor Dăncilă, fiul Proastei, a fost ÎNFIAT! Provine dintr-o familie cu opt copii din Teleorman

5 VIDEO Ascultați-l pe imbecilul de Teodorovici vorbind într-o comisie de la PE! Oameni buni, era unul lângă el …

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Top 10 piscine din lume