EXCLUSIV/S-a declanşat războiul!/Dosarul lui Turcescu se afla de sâmbătă la Antena3

EXCLUSIV/S-a declanşat războiul!/Dosarul lui Turcescu se afla de sâmbătă la Antena3

Robert Turcescu a fost livrat de un serviciu secret românesc. Iar dosarul urma să fie difuzat duminică seara la Antena3. Unde se afla încă de sâmbătă seara. Când, în emisiunea lui Mihai Gâdea, a fost difuzat şi mesajul. Nu întâmplător, sâmbătă, Victor Ponta a făcut public faptul că a primit un cadou aproape ritualic. Dosarul ,,străbunicului'' său, ,,locotenent-colonel'' al Armatei Române.

Duminică dimineaţa, Robert Turcescu locotenent-colonelul Robert Turcescu, a făcut public , pe site-ul său, faptul că a fost ofiţer. Elementele cu care a îmbrăcat această mărturie n-au nici o relevanţă. Adică livretul şi fluturaşii. Sunt doar o parte din copiile care se aflau şi la Antena3. Însă dosarul cuprindea conturile lui Turcescu, etc, etc. La ora 21 fix a intrat pe post, în studio, la B1 TV, unde şi-a dat propriul mesaj către Mihai Gâdea şi după 20 de minute a plecat. În 10 minute începea emisiunea lui Gâdea de la Antena3. Ne oprim aici cu amănuntele. Detaliile i le lăsăm lui Robert Turcescu. Dacă va dori să le facă publice vreodată. Nu ştim dacă a decis sau nu să participe la noile evenimente.

Pentru că războiul, OAMENI BUNI, A ÎNCEPUT!. El se desfăşoară peste capetele noastre. Este un război informaţional. Însă este un lucru bun. În 2014 taberele se vor separa definitiv. În funcţie de cine va câştiga, România va rămâne în concertul euro-atlantic sau se va scufunda în negura chino-rusă. Iar dacă în 2004 şi 2009 falanga foştilor securişti, din care doar Dan Voiculescu a ţinut să iasă în frunte, ca păduchele, a fost învinsă, de fiecare dată la limită, în 2014 lupta se dă cu noua generaţie, care este mai degrabă o conjuraţie a unor păpuşi cu telecomandă. Fără scrupule, fără sentimente. Păpuşarii au rămas în umbră. Liderii sunt acum, graţie incredibilului război al dezinformării căruia românii i-au căzut victime, şi care a adus societatea în pragul războiului civil, îngrozind serviciile secrete occidentale la un moment dat, Ponta, Guşă, Ghiţă, Daniel Constantin, Dan Şova, etc. Iar ridicare sabiei de către Traian Băsescu, cu anunţul privind pe candidatul care ar trebui să se retragă, a făcut ca lucrurile să fie fără întoarcere. Din ambele tabere. Este aproape incredibil că oameni care n-au făcut nimic în viaţa lor, nişte paie în ochi, simple lichele, au ajuns să conducă România. Ba, mai mult, o sufocă informaţional. Deţinând toate pârghiile de comunicare publică. Ponta n-a condus nimic în viaţa lui.

 Aşa că a ajuns să-şi facă mâna cu ţara. Fiind primul premier din istoria României care îşi arogă conducerea a două servicii secrete, cel al ARMATEI şi cel al MAI. Guşă, când a plecat, cu misiune, din Cluj, la Bucureşti, a împrumutat de la un taximetrist geanta diplomat cu care s-a prezentat la Voiculescu. Dintr-un vai mama lui, dar dirijat de băieţi care îi ţineau spatele, a fost, pe rând, şef la Intact, secretar general la PDSR, mână dreaptă la Băsescu în campanie, mână dreaptă la Geoană în campanie, şi acum este patron de televiziune. Oameni buni, realizaţi cât de manipulaţi suntem?

Comisarul.ro va continua în cursul zilei de azi dezvăluirile despre acest război. Şi în zilele următoare. Dacă reuşiţi să vă abţineţi, nu vă mai uitaţi la televiziunile de ştiri. Ele nu mai reflectă de mult realitatea. Sunt doar instrumente de propagandă şi dezinformare. Înţesate de aşa-zişi realizatori care nu spun nimic fără aprobare şi ordin expres. Facem precizarea că Robert Turcescu nu este vreun erou. Face parte din aceeaşi categorie cu cei de mai sus. 

Oricum, cu eliminarea lui Turcescu s-a încheiat procesul de acaparare a B1 TV despre care noi am scris aici  http://www.comisarul.ro/actualitate/exclusiv/b1-tv-s-a-predat-psd_149624.html&hl=B1%20s-a%20predat%20PSD  şi aici  http://www.comisarul.ro/actualitate/b1-continua-bataia-de-joc-la-adresa-telespectatori_170118.html&hl=B1%20continua%20bataia%20de%20joc

 Să nu ignorăm ameninţarea pe faţă a lui Ponta: ,,Cine seamănă vânt culege furtună și e valabil și pentru oamenii apropiați președintelui”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rusia, o nouă „victorie” / Un MiG-31 echipat cu o rachetă hipersonică Kinzhal s-a prăbușit la decolare în Crimeea

2 Adevărul crud din Rusia, dezvăluit de Nezavisimaya Gazeta: Mobilizarea generală pentru război „zguduie barca stabilității”, „crește anxietatea în soci…

3 ULTIMA ORĂ DNA a reținut un comisar-șef și un avocat renumit, fost șef al Brigăzii Rutiere a Capitalei

4 Rușii fug înspăimântați după ce contraofensiva Ucrainei a obținut un avans uriaș în doar patru ore

5 VIDEO Rusia, dovada dezastrului! / Tancurile T-90S destinate exportului au fost trimise pe frontul din Ucraina