EXCLUSIV/SCANDAL la PSD Bucureşti/Oprescu şi Vanghelie, acuzaţi de BLAT cu Băsescu

EXCLUSIV/SCANDAL la PSD Bucureşti/Oprescu şi Vanghelie, acuzaţi de BLAT cu Băsescu

Vă prezentăm o informaţie premium de primă mână. Un scandal uriaş, care s-a lăsat cu înjurături şi ameninţări, a avut loc aseară în sediul de campanie de la PSD Bucureşti. Ecaterina Andronescu a izbucnit în lacrimi şi a plecat trândind uşa. Ea îi acuză de trădare pe Sorin Oprescu şi Marian Vanghelie. Nici Piedone nu este văzut bine. Toate aceste frământări şi stări de nervi au loc pe fondul scăderii drastice din ultima lună a PSD în Bucureşti. Şi toţi arată cu degetul spre primarul Oprescu. Acuzat că a generat în mod intenţionat criza căldurii. Dar şi că nu se implică în campanie. Să nu mai vorbim că staff-ul de campanie din Bucureşti este depăşit de situaţie. Şi că între membri se duce o permanentă luptă de supraveghere pe fondul stării de suspiciune că sunt trădători care raportează la adversari toate mişcările. În această după amiază, la sediul de campanie afost chemat chiar Victor Ponta pentru a încerca să liniştească lucrurile.

Dealtfel, teoria pesedistă conform căreia Oprescu s-a livrat la Băsescu pentru a scăpa de problemele cu DNA nu este nouă. Ea circulă de mult şi s-a amplificat după arestările de la Primăria Bucureştiului. De care Sorin Oprescu, spun gurile rele, ar fi scăpat fugin în miez de noapte la Băsescu acasă.

Iar despre Marian Vanghelie nici nu mai are rost să facem speculaţii. El a spus clar că atâta timp cât e Ghiţă la butoane, lângă Ponta, cu ajutorul, mai puţin. Iar asta s-a văzut acum trei zile când, la comandă, s-au organizat întâlniri cu activul lărgit de pe Bucureşti. La sectorul 5 s-a dus Dragnea. Nu candidatul.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...