EXCLUSIV/Violenţe în familia Ponta?Candidatul PSD a apărut la Iaşi cu o rană deasupra ochiului stâng şi o cicatrice în dreapta/VIDEO

Un incident suspect a fost bine ascuns de ochii publicului în dimineaţa când Victor Ponta şi Daciana Sârbu au ajuns la Iaşi. Spre mirarea tuturor, faţa lui Ponta purta urmele unor activităţi nefireşti care se revărsaseră asupra sa. Uluirea celor care i-au însoţit pe cei doi la Catedrală a fost amplificată şi de starea în care se afla Daciana. Care părea vădit marcată de supărae şi dădea semne că poate izbucni în lacrimi în orice clipă. Dealtfel acest lucru a fost vizibil ţi pe imaginile transmise în direct de la eveniment. Mai mult decât atât, deşi programul la Iaşi s-a întins pe aproape toată ziua, Daciana a dispărut imediat după închinarea la moaşte.

Şi nu a mai apărut alături de Victor Ponta în campanie. L-a însoţit doar la emisiunea omagială de la Antena3 de acum două zile. A avut însă o atitudine glacială. Mai multe surse confirmă că Daciana este foarte tristă. Chiar că s-a mutat în apartamentul părinţilor. Cu copii cu tot.

Cuplul Ponta-Sârbu a sosit la Iaşi în dimineaţa zilei de marţi 14 octombrie. La miezul nopţii, la Realitatea TV, Traian Băsescu făcuse public faptul că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit. Şi prezentase acte care atestau faptul că Ponta s-a pus la adăpost de o eventuală deconspirare printr-un act normativ promovat pe şest.

Deşi l-a însoţit pe soţul său peste tot în primele două săptămâni de campanie, Daciana Sârbu nu a mai fost văzută cu excepţia enumerată. Nici măcar la întţlnirea pe Bucureşti n-a fost.

Pe chipul Dacianei se vede clar tulburarea

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi date din exit-poll-uri / Marian Oprișan pierde șefia CJ Vrancea în favoarea PNL! Situație critică la Neamț, …

2 Emil Boc, scor istoric la Primăria Cluj-Napoca: 75% / Candidatul PSD a luat 4,68%!

3 LIVE Alegeri locale 2020 / Prezență la vot de 41,48% la ora 19. În București - 31.86% / Trei județe trec de 50%

4 HARTĂ Ce partide au câștigat șefia Consiliilor Județene

5 Priviți cum arată Gâdea... Pieleanu anunță 5 surprize la București!