EXPLOZIV/Americanii au o ARMĂ DEVASTATOARE, pe care O FABRICĂ în doar 4 MINUTE. Să fie dovada că SUA are TEHNOLOGIE EXTRATERESTRĂ? KGB este ÎN ALERTĂ şi Putin FIERBE DE CIUDĂ

Teoriile conspiraţiei care alimentează faptul că SUA are cea mai avansată tehnologie militară datorită faptului că a fost dezvoltată cu ajutorul presupuselor civilizaţii extraterestre, au revenit iarăşi în memoria publică.

Avionul de vânătoare F/A-18F Super Hornet, folosit mai ales de marina americană, este un exemplu care alimentează suspiciunile celor care susţin cele menţionate mai sus.

Aparatul de zbor care cântăreşte peste 16 tone şi poate atinge o viteză maximă de Mach 1.8 datorită motorului F414-GE-400 turbofan a fost construit la fabrica Boeing din St. Louis.

Ceea ce uimeşte este faptul că, aşa cum se poate vedea în videoclip, avionul Super Hornet prinde viaţă în mai puţin de patru minute, ceea ce dă motive serioase de îngrijorare Rusiei, care face eforturi disperate pentru a ţine pasui cu SUA în ceea ce priveşte tehnologia militară.

Galerie foto și documente


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

2 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…

3 După șase luni de coronavirus: 5 întrebări la care oamenii de știință încă nu au răspunsul

4 Cine este românca depistată pozitiv la coronavirus în insula Creta

5 De citit / Un profesor american spune adevărul despre șobolanul pe care Dragnea îl admira și căruia i-a dat chei…