EXPLOZIV/Apariţia lui Băsescu la B1 a provocat un scandal uriaş în acest post vândut PSD. Finanţatorii au sunat şi au cerut acelaşi timp de emisie pentru ca Ponta să răspundă acuzaţiilor

EXPLOZIV/Apariţia lui Băsescu la B1 a provocat un scandal uriaş în acest post vândut PSD. Finanţatorii au sunat şi au cerut acelaşi timp de emisie pentru ca Ponta să răspundă acuzaţiilor

Apariţia lui Băsescu la B1 a provocat un scandal uriaş în acest post vândut PSD. Finanţatorii au sunat şi au cerut acelaşi timp de emisie pentru ca Ponta să răspundă acuzaţiilor. Iar Ponta a primit timp de emisie. A primit întrebările la care a dorit să răspundă. Atmosfera este din ce în ce mai greu de suportat în rândul angajaţilor postului. Celor mai mulţi le este frică să pună întrebări în legătură cu noua orientare a postului. Mai ales că, odată cu încheierea înţelegerii au fost eliminaţi de pe post o serie de invitaţi permanenţi şi realizatori. Iar cei rămaşi se tem pentru locul lor de muncă.

După ce noi am făcut public acest acord de subordonare dintre B1 şi PSD mulţi ne-au întrebat dacă avem dovezi. Le spunem că da, avem. Aşa cum avem date despre majoritatea liderilor politici din România. Însă ne-am propus să lansăm oficial această platformă pe 15 septembrie. Noi nu procedăm ca alţii, să traficăm sau să ascundem partinic informaţiile. Toată presa din Bucureşti ştie, de exemplu, că Manda şi Biro sunt amanţii unor oameni politici mai sus-puşi decât ei. Nimeni n-a suflat o vorbă.

”Mizeriile pe care le împrăștie vor continua. Cred că ne confundă pe toți cu fratele lui care a fost filmat când lua mită. Dacă el crede că așa e toată țara, infractori cum sunt membrii familiei sale, poate să dea orice filmări.

Traian Băsescu este o epavă umană și politică, va începe cât de curând drumurile prin fața justiției.

O să o propun pe Elena Băsescu la Cultură și pe Sorin Blejnar la Buget.

Dacă respinge cele două propuneri, voi face alte două propuneri pe care nu o să mai aibă cum să le respingă.

El, în general, minte când vorbește la televizor. Aștept să primesc în scris că respinge cele două propuneri.

Încearcă să influențeze, să intimideze justiția și pune presiune pe justiție prin ieșirea sa publică de azi. Este dintr-o familie de infractori.

Băsescu vrea să șantajeze un candidat atunci când spune că unii nu au depus CV-urile complete.”, a spus Victor Ponta la B1 TV.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”