EXPLOZIV/CORUPȚIA și PSD au ÎNVINS DNA? SĂGEȚILE lui Ponta, Oprișan și Nicușor Constantinescu au ajuns MINIȘTRI!

EXPLOZIV/CORUPȚIA și PSD au ÎNVINS DNA? SĂGEȚILE lui Ponta, Oprișan și Nicușor Constantinescu au ajuns MINIȘTRI!

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Iulian-Ghiocel Matache, săgeata lui Marian Oprișan, la conducerea Ministerului Transporturilor. Este încă un semn că PSD și CORUPȚIA sunt deasupra DNA. Poate că lumea a uitat că locul lui Dragnea la așa-zisul Minister al Dezvoltării, în realitate, ministerul mitei PSD pentru primari, a fost numită pila lui Nicușor Constantinescu, Sevil NUȘTIUCUM.

Și Matache și NUȘTIUCUMA au lucrat sub doi baroni, după legile corupției inventate de mahării locali ai PSD. Când DNA l-a luat pe Vâlcov de la Ministerul Finanțelor, Penalul l-a pus în loc pe Eugen Teodorovici. Despre care se spune că ar fi personajul care a ascuns sub pulpanele sale o parte din averea ilicită a lui Ponta. Nu mau departe de miercuri ANI a făcut public faptul că fosta soție a lui Teodorovici nu poate justifica peste 200.000 de euro. Asta e una la mână.

Să adăugăm mituirea Grațielei Leocadia Gavrilescu prin numirea la Ministerul Mediului. Gavrilescu este deputată de Prahova. Promovată de Mircea Roșca, deputat PNL, arestat o vreme de DNA, un localnic din Comarnic, altfel. Vă spune ceva localitatea asta?

La asta mai adăugăm o mituire. Dublă. Rovana Plumb, fost ministru al Mediului la data declanșării scandalului Cumnatul, a fost mutată la Muncă. Mai mult, ducând de nas pe toată lumea la vremea respectivă, cuplul infracțional Ponta-Sârbu i-a făcut pe fraierii din PSD să o înscăuneze pe această Suzana Gâdea 2 în poziția de președinte al Consiliului Național. Care le permite acum s-o impună președintă la Partid. Proștii, în frunte cu Dragnea, văd acum cum au fost jucați pe degete ca maimuțele din desene animate. 

Toate acestea se desfășoară însă în plină campanie împotriva corupției dusă de procurorii DNA. Pentru PSD nu plânge nimeni dacă e plin de corupți și proști. Dar și la DNA sunt proști, că ce se întâmplă e aproape mură-n gură?

E limpede ca lumina zilei că Ponta a avut informații clare despre ce i se va întâmpla!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 ULTIMA ORĂ Cel mai mare furnizor de energie electrică schimbă regulile încheierii contractului în piaţa liberă

3 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

4 DOCUMENT ANRE încearcă să dreagă busuiocul după ce Guvernul a anunțat că intervine în scandalul liberalizării …

5 Medic român în Suedia / Am ajuns să invidiez România