EXPLOZIV/Cu MRU la SIE, Ponta va fi DECONSPIRAT! Lătrăii au TURBAT!

EXPLOZIV/Cu MRU la SIE, Ponta va fi DECONSPIRAT! Lătrăii au TURBAT!

Lătrăii pesediști au turbat în secunda doi după ce Klaus Iohannis a făcut anunțul nominalizării lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE. Pentru că, oameni buni, numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE ar putea să dea o nouă coloratură scandalului calităţii lui Victor Ponta de ofiţer acoperit. Acest lucru poate facilita apariţia unor documente.Să fie întâmplător că tata-socru, în declarația sa l-a lăudat într-un mod deșănțat pe actualul interimar de la SIE? 

”E ilegală. Președintele face propunerea în CSAT și apoi vine la Senat. Nu am auzit să fie o ședință a CSAT. Am vorbit cu Victor Ponta, nu știa nimic, nu a fost consultat. Noi nu o să votăm. Nu s-a discutat nici în privat. PSD nu va vota în mod sigur propunerea. (...) Acestă propunere, din punct de vedere legal, nu poate decât să ajungă la Parlament prin intermediul CAST, în rest sunt povești. Noi am fost lăsați complet în afară, nici nu am fost consulați”, a spus Sârbu.

”Nu avem o problemă cu omul, ci procedura și s-a stricat o tradiție, ca unul dintre șefi să fie de la opoziție și unul să fie de la putere. Nu ne-am bătut să avem un șef la SIE pentru că actualul șef interimar știe ce face. (...) Nu ne interesează pentru că cel care deține interimatul e un om foarte bun, e apreciat și am zis că nu e cazul să mai găsim un motiv de scandal că vrem noi pe cineva, îl lăsăm pe el să își facă treaba”, a spus Ilie Sârbu. 

Încep să se lege multe lucruri, nu?


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...