Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

EXPLOZIV/Dragnea I-A DAT-O ''REZOLVATĂ''?

E râs mare în PSD! A lui Dragnea e însărcinată și prostul de Șova se plimbă de mână cu ea! Toți își dau coate și-i fac cu ochiul țărănușului de la Teleorman. Cu subânțeles. Iar prietenii știu de ce ... Șova a luat-o deja ''rezolvată''. Însă în PSD nu e singurul caz. La socialiști se poartă.

Ea

Vâlceanca Elena-Cătălina Ștefănescu, deputată de Teleorman, 24 de ani, absolventă a Facultății de limbi şi „literature”(așa a scris piți în CV) străine, Universitatea Bucureşti. 

În CV-ul său postat pe cdep.ro, aceasta declară și că între 13 și 24 de ani a absolvit Institutul Pușkin din Moscova. Oare să fie foarte deșteaptă dacă la 13 ani a fost admisă la Pușkin, să fie foarte proastă de i-au trebuit 11 ani să absolve sau să fie foarte indolentă și să o doară-n paișpe de CV-ul care oricum nu o recomanda pentru deputăție? Și asta nu e tot. Cătălina e membră a Comisiei Juridice. 

Presa a surprins la un moment dat un schimb de sms-uri între deputata PSD și Liviu Dragnea: "Vreau să vă cer sfatul! Vreau să fac un discurs despre Tom şi Jerry", scria pe telefon Cătălina Ştefănescu la alegerile PSD Vâlcea.
"Sigur, la ce se întâmplă aici este exact ce lipseşte", i-a răspuns interlocutorul, salvat în agendă ca APL. "Nu pentru aici, pentru Parlament. Am avut marţi o declaraţie", îi răspunde Cătălina Ştefănescu. Tânăra a negat că ar fi vorbit cu Dragnea dar acesta a recunoscut că el era interlocutorul.

Cătălina Ștefănescu a devenit în decembrie 2012 deputată PSD de Teleorman la vârsta de 24 de ani. 

Mă-sa EI 

Mama Cătălinei, Cristiana Barbu a fost parașutată de Dragnea în fruntea ANOFM. Aceasta a absolvit un liceu industrial din Râmnicu Vâlcea. A intrat la facultate la 35 de ani și a absolvit la 39 de ani. Licențiată în drept a „renumitei” facultăți Spiru Haret din Râmnicu Vâlcea, Barbu susține că astfel a devenit juristă.

El

Din februarie 2013, Dan Șova mai are un copil, o fetiță pe care a recunoscut-o dar mama nu a reușit să-l convingă pe Șova s-o ia de nevastă. Mai mult, Șova pusese deja ochii pe Cătălina Ștefănescu dar aceasta era într-o relație cu fiul lui Mircea Cosma, PCJ Prahova, deputatul Vlad Cosma. Așa că Dan Șova a detașat-o pe iubita sa și mama copilului său, Vali Vasilica Staicu, la MAE, mai precis la Ambasada României la Londra.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 HOPA! L-au făcut „fetiță”? Dragnea și-a ras mustața!

2 HOPA! Pesedista Dana Gârbovan trebuie să iasă din magistratură pentru a putea deveni cârpa penalilor! CCR a st…

3 BREAKING Ana Birchall, dată afară de la Ministerul Justiției din cauză că a vrut să desființeze Secția Special…

4 CULISE / Negocierile Danei Gârbovan cu PSD, acasă la Iordache. Lia Savonea, omul-cheie.

5 Cine este Dana Gârbovan, nominalizată de infractorii din PSD pentru funcția de ministru al Justiției. Gârbovan…

recomandări

Te ia DNA: Iosif-Ionel TOMA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Reîncepe 'Dosarele X'! Iată trailerul