EXPLOZIV/Dragnea N-A CEDAT. CANDIDEAZĂ! Ce VREA de la Ponta

EXPLOZIV/Dragnea N-A CEDAT. CANDIDEAZĂ! Ce VREA de la Ponta

Liviu Dragnea a anunţat, marți, că va candida la şefia interimară a PSD, la şedinţa Comitetului Executiv care va avea loc miercuri.

"În urmă discuțiilor pe care le-am avut în ultima vreme, am decis că mâine să cer votul de încredere pentru a preluat funcţia de preşedinte al partidului rămasă vacantă. Mă aștept să primesc votul lui Victor Ponta pentru că eu l-am votat mereu pe Victor Ponta. Dorința mea e ca după votul de mâine, PSD să intre într-o stare de stabilitate și coerență. Am convingerea că pot ajuta PSD la recâştigarea încrederii. Este o situaţie provizorie până la Congres", a declarat Liviu Dragnea care a mai anunţat că nu vrea să îl implice pe Victor Ponta în această luptă.

Dragnea a mai spus că nu crede că mai există şi alte candidaturi. "Nu cred că cineva care este responsabil poate să candideze doar de a rupe voturi. Votul va fi secret. Aşa scrie în Statul partidului. Toţi vrem ca Victor Ponta să rămâne premier. Nu sunt omul lui Traian Băsescu sau al Elenei Udrea. Nu ştiu cine a angajat-o ca agent electoral pe Elena Udrea. Sunt prieten cu Gabriel Oprea încă din 2001.Nu este adevărat că UNPR pleacă de la guvernare dacă voi câştiga eu alegerile."

Dragnea l-a acuzat pe Sebastian Ghiţă că foloseşte RTV pentru a se implica în războiul din PSD şi că o foloseşte şi pe Elena Udrea ca agent electoral în conflictul social-democraţilor. „Am văzut că RTV face exit-poll-uri, vă urez succes”, le-a spus Dragnea reporterilor de la RTV. El a spus că şi Elena Udrea este folosită împotriva lui de colegii săi, după ce Udrea declarase că Dragnea este omul lui Vasile Blaga în PSD.

„Nu este admisibil să vrei să ceri încrederea colegilor din PSD folosind oameni din afara PSD, a spus Dragnea, sugerând că Ghiţă se află în spatele Rovanei Plumb.

"Eu vad o campanie din exteriorul partidului imptriva mea. Banii care au fost dati puteau fi alocati PSD-ului pentru ratele la sediu. Nu stiu, am facut o afirmatie care poate sa fie nereala. Am cativa ani de cand sunt in Bucuresti. Aceste lucruri nu sunt intamplatoare", a spus Dragnea.

Comitetul Executiv Naţional al PSD este convocat, miercuri, la ora 15.00, pentru a lua o decizie privind conducerea interimară a partidului. După demisia lui Victor Ponta din funcţia de preşedinte al PSD, interimatul la şefia PSD este asigurat de Rovana Plumb.

ştire în curs de actualizare


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...