EXPLOZIV/Ia priviți ce VENITURI au BARONII Sanitas!!!

EXPLOZIV/Ia priviți ce VENITURI au BARONII Sanitas!!!

Deși are obligația legală să afișeze pe pagina de internet declarațiile de avere și de interese ale conducerii, Federația SANITAS a încălcat sistematic această îndatorire. Declarațiile de avere și interese ale liderilor SANITAS depuse în anul 2015 au rămas confidențiale până astăzi, scrie Curentul.info .

 Toate solicitările noastre despre acest subiect, transmise prin poșta electronică către federație, deși erau citite după cum indicau confirmările, au rămas fără răspuns, timp de două luni. Așa că ne-am adresat Agenției Naționale de Integritate care arhivează declarațiile de avere și acum suntem și în posesia celor depuse de liderii de sindicat anul acesta.

Și am înțeles de ce SANITAS a refuzat să ne răspundă când am văzut că veniturile lui Bărăscu s-au mărit cu 24.000 lei într-un an, ajungând la 361.265 lei anual (peste 80.000 de EURO), luând într-un an cât ia un medic specialist în zece ani.

Liderii Sanitas sunt asistenți medicali și dacă s-ar întoarce să profeseze ar încasa un salariu între 200 și 400 de EURO lunar.

În fotografiile de mai jos am extras pentru dvs. veniturile declarate de cei cinci lideri sindicali în anul 2015:

-veniturile președintelui Bărăscu au crescut cu 2000 de lei lunar față de anul precedent, ajungând la  30.105 lei lunar (~6.700 EURO pe lună).
-veniturile primvicepreședintelui, fost șef în PSD, Marius Sepi, 12.382 lei lunar (~2.750 EURO pe lună)
-veniturile vicepreședintelui Răzvan Gae, 12.484 lei lunar (~2.750 EURO pe lună)
-veniturile vicepreședintelui Iulian Pope, 12.072 lei lunar (~2.700 EURO pe lună)
-veniturile vicepreședintelui Mircea Ciocan, 11.243 lei lunar (~2.500 EURO pe lună)

Angajaților din domeniul sanitar li se rețin ilegal de către spitale, cotizații pe statul de plată pentru sindicatele la care nu sunt membri. Motivul, comunicat verbal la înmânarea fluturașului de salariu, a fost că sindicatele au negociat creșterea de salarii de 25% de la 1 octombrie și în numele nemembrilor de sindicat.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

3 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

4 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

5 Profesorul Vlad Ciurea / „E un fapt real legătura dintre creierul uman şi credinţă”