EXPLOZIV/Patriarhia și-a făcut SERVICIU SECRET

EXPLOZIV/Patriarhia și-a făcut SERVICIU SECRET

Biserica și-a făcut Serviciu Secret. Informația este furnizată și detaliată de enational.ro.

Care spune că Serviciul Monahal de Informații activeaza deja, în mare secret, pe lângă conducerea superioară a Bisericii Ortodoxe Române.

,,SRI, SIE, SPP, DIA, DIPI si STS sunt serviciile secrete romanesti recunoscute si asumate oficial. Iar functionarea tuturor, pana la exceptiile reprezentate de  unii „acoperiti” civili, se bazeaza exclusiv pe structurile militarizate. Numai ca aceasta organigrama, este cat se poate de clar, nu poate fi copiata si in cazul structurii aflate la dispozitia mai-marilor BOR, in frunte cu insusi Patriarhul Romaniei. Si pentru ca este imposibila folosirea unor ofiteri de cariera in aceasta munca informativa care se desfasoara, sa recunoastem, sub excelenta acoperire a sutanelor, Serviciul Monahal de Informatii se pare ca a fost pus pe roate, cel putin dupa cate sustin sursele noastre, de consilieri civili cu niscaiva experienta in domeniu. Ceea ce si explica performantele operative reusite in scurt timp de membrii si colaboratorii noii structuri bisericesti, susțin cei de la enational.ro.

Politicieni si oameni de afaceri

Insa marele semn de intrebare care ramane este la ce folosesc toate aceste informatii, unele deosebit de pretioase, care sunt obtinute, prin mijloace specifice, de catre fetele bisericesti sau colaboratorii acestora. Mai ales ca, dupa cum au aflat cu stupoare ofiterii pe bune ai altor structuri legale, nu de putine ori principalele „tinte” vizate de catre SMI sunt politicieni apartinand tuturor partidelor, dar si importanti oameni de afaceri. Si uite cum s-a nascut deja suspiciunea ca, din moment ce „ponturile” astfel obtinute nu ajung in baza de date a Centrului Operational de Informatii Integrate, acolo unde toate celelalte servicii secrete isi varsa obolul informativ, ele nu fac decat sa slujeasca „business”-ului colateral dezvoltat de catre Biserica.

Protocoale de colaborare

Mai ales ca, de-a lungul ultimilor ani, la nivelul Bisericii Ortodoxe Romane au fost parafate mai multe protocoale de colaborare cu structuri din sistem, in special din cadrul Ministerului de Interne. Insa, in unele cazuri cel putin, cum ar fi trecerea frontierei de catre delegatiile oficiale ale Patriarhiei fara ca membrii acestora sa fie supusi controlului specific antiterorist, sa spunem ca ar exista explicatii rationale. Ca si protectia de care beneficiaza, in anumite conjuncturi, inaltii prelati ai BOR si invitatii din strainatate ai acestora. Asa ca, cel putin pana acum, nimeni din exterior nu si-a dat seama cu claritate care este logica si mai ales scopul infiintarii acestui veritabil  SRI paralel. Mai ales ca, dupa cum spuneam, in contextul anumitor informatii ingrijoratoare privind posibile amenintari, exista deja protocoale de colaborare cu structurile statului abilitate sa intervina si sa ia masurile legale in acest sens, se mai arată în materialul publicat de enational.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…