EXPLOZIV/Procurorii au ZGÂRMAT sub PARCHETUL din vila lui Oprescu după DOSARE

EXPLOZIV/Procurorii au ZGÂRMAT sub PARCHETUL din vila lui Oprescu după DOSARE

Informații explozive continuă să parvină dinspre Fenomenul Oprescu. Puțină lume a sesizat aspectul relatat de Digi24 că, la un moment dat, în vila de la Ciolpani unde aveau loc perchezițiile, a fost adus un levier special, de dimensiuni apreciabile. Cu care, s-a aflat ulterior, a fost decorticat aproape tot parchetul din incintă. Scoaterea parchetului a fost confirmată, în cursul zilei de luni, de unul dintre avocații lui Oprescu. Care a spus că s-a scos parchetul și nu s-au găsit bani.

Nu bani căutau însă procurorii și băieții de la SRI, ci dosarele. Misterioasele dosare cu care Oprescu se lăuda mereu. Ale adversarilor politici. Așa-zișii SCHELEȚI DIN DULAP. Pe care doctorul îi depozitase sub parchet.

Primarul arestat al Capitalei ar fi deținut în resedința sa  dosare compromițătoare despre mai mulți lideri importanți ai României, foști sau actuali. Din PSD sau din alte partide. Pentru că DOCTORUL nu avea SCRUPULE.

Inclusiv despre Traian Băsescu.

"Ma suparasera ai mei. N-am sa spun cine. De ce? Pentru ca faceau comert cu mine. De ce? 'Cred ca in turul doi ar fi foarte important sa faci rost de dosarul lui Basescu de la Constanta'. Un tip, asa, supermalitios, imi spune: 'eu as putea face rost de dosarul lui, dar te costa, atentie, 130.000 de dolari'. Am bagat mana in servieta si am spus: 'care dosar, asta'? El: 'asta e, ha, ha, ha'. Stia si Basescu. Nu l-am folosit niciodata", spunea Oprescu despre dosarul lui Băsescu în 26 mai 2008. Mai apoi a refuzat să detalieze această declarație.

Într-un interviu pentru Evenimentul Zilei, Oprescu se lăuda cu statutul de puișor de securist: "Tata a fost ofiter de informatii. Mama a lucrat in Ministerul de Externe din 1959 (...) Copiii de ofiteri de securitate, in special de informatii sau de contrainformatii, nici unul, printr-o lege a lor interioara, nu erau 'ciupiti', nici macar intrebati". 

Saga este însă de-abia la debut. Vorbim despre o adevărată hidră...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu