EXPLOZIV/Se sparge conducta de imigranți musulmani în România. Iohannis a MINȚIT

EXPLOZIV/Se sparge conducta de imigranți musulmani în România. Iohannis a MINȚIT

Nu m-am îndoit nicio secundă că președintele Klaus Iohannis, un fel de marionetă a intereselor germane în România, postat la Cotroceni să execute, nu să discute, va accepta până la urmă cotele obligatorii de imigranți impuse de Berlin și Comisia Europeană. Mă amuzau și în același timp mă întristau tiradele agenților din presă despre curajul lui Klaus Iohannis de a o refuza pe Angela Merkel și de spune NU cotelor obligatorii.

Klaus Iohannis și-a numărat nemțește paturile din centrele de cazare construite cu bani europeni și ai ONU și a scos cifra de 1785 pe piață ca să mai astâmpere revolta românilor de a primi, nu refugiați amărâți pe teritoriul României, ci tineri musulmani vânjoși care se bat cu pietre și bâte la Roszke cu poliția ungară sau poate luptători ISIS înfiltrați în Europa cu pașapoarte false cum recent a developat presa britanică. Klaus Iohannis nu avea cum să își refuze sponsorii politici și stăpânii geopolitici germani.

Preşedintele Klaus Iohannis a prezentat într-o declaraţie de presă concluziile după şedinţa Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, care s-a întrunit, joi, la Palatul Cotroceni, pentru a dezbate cu prioritate problema refugiaţilor. Președintele a afirmat că sunt aşteptate scenarii prin care România ar fi obligată să primească mai mulţi imigranţi, situaţie în care, spune preşedintele, ar trebui să cerem fonduri suplimentare pentru centre în care aceştia să fie primiţi. “România se pregăteşte pentru cazul în care Uniunea Europeană ne-ar obliga să primim pe teritoriul nostru mai mulţi refugiaţi decât am avea capacitatea. Parlamentul European a votat o recomandare în acest sens care, din păcate, conţine cote obligatorii. Este posibil ca, printr-o procedură care va fi aplicată săptămâna viitoare, UE să ne oblige să primim mai mulţi refugiaţi decât am oferit noi locuri. Este un scenariu pe care nu ni-l dorim, care nu ne ajută la rezolvarea problemei refugiaţilor, dar este un scenariu posibil”. Așa că cifra de 6300 de refugiați propusă de Junkers pentru România devine realitate. Dacă ar rămâne cifra aceasta de imigranți poate nu ar fi așa de grav, până la urmă România poate integra, e adevărat mai greu, 6300 de imigranți musulmani plus familiile lor, în total câteva zeci de mii, dar situația e mult mai complicată și Germania împreună cu Austria ne pregătesc o nouă surpriză neplăcută.

Ungaria a ridicat un gard de fier la granița cu Serbia și a respins pe imigranții musulmani violenți cu gaze lacrimogene și tunuri cu apă. Aceștia s-au îndreptat spre granița croată. Aici au fost primiți câteva mii de imigranți, dar guvernul croat a anunțat că Croația își închide granițele că nu mai face față asaltului refugiaților numeroși și violenți. Și Slovenia a anunțat că își închide granița cu Croația ca să nu vină imigranții.

Între timp, Germania joacă ipocrit, cancelarul Angela Merkel face declarații de simpatie și bezele refugiaților, dar între timp guvernul bavarez și ministrul de interne, provenit dintr-o veche familie de hughenoți francezi, introduce controale la vamă și închide granițele cu armata. Identic procedează și Austria. Pe de o parte cancelarul austriac critică țările europene că nu primesc refugiații și nu acceptă cotele obligatorii, pe de altă parte baricadează granițele cu Ungaria, Slovacia, Italia și mai nou cu Slovenia. Să rămână undeva imigranții musulmani în afara spațiului Schengen. Unde? Vă spun acum, în Serbia, Macedonia, România și Bulgaria într-un fel de carantină.

Nu am nicio îndoială că Viktor Orban ridică gard de fier la granița cu România, deci la cea de est a spațiului Schengen, la înțelegere cu serviciile secrete germane. Ungaria face jocul secret al Germaniei și treaba murdară care nu o poate face Mekel. Pe față, în media plângem de mila refugiaților, pe la spate ridicăm garduri de fier și securizăm frontiera cu armata. Trupe militare nu a pus doar Orban la granițe, ci și Austria sau Germania, dar presa și ong-urile drepturilor omului se indignează mai puțin.Și unde credeți că va merge masa celor câtorva zeci de mii de musulmani aflați pe drum? Mai mult ca sigur în Bulgaria și România, țări UE, nu în Serbia, care e în afara confederației.

Bulgaria și România vor fi folosite de Germania și Bruxelles ca o poartă de selecție pentru imigranții musulmani, ca o tabără majoră de carantină pentru refugiați. Zeciile de mii de musulmani imigranți se vor prelinge pe lângă gardul metalic unguresc spre România și Bulgaria. Țara noastră va fi o imensă Lampedusa italiană.

Așa că Iohannis nu a fost cinstit sufletește și să ne spună tot adevărul. Nu vom primi 6300 de imigranți pe an, nu 6300 pe lună, nu 6300 pe o spătămână, ci s-ar putea să ajungă în România 6300 de refugiați musulmani pe zi, care neputând trece de gardul de fier unguresc, care apără nu numai Ungaria cum ipocrit scrie presa germană, ci tot spațiul Schengen. Așa că într-un an de zile trebuie să ne așteptăm ca România să devină o mare tabără de imigranți musulmani aflați în carantina europeană.

Să nu uităm că un sfert din populația Libanului e formată din refugiați sirieni care trăiesc în tabere de corturi cu milioane de suflete. Atunci să-i văd pe Iohannis sau Ponta cum se vor desurca cu sutele de mii de refugiați hălăduind pe șoselele patriei și pe analiștii și acoperiții plătiți de servicii cum vor încerca să ne convingă la televiziuni generaliste de știri, ce beneficiul major economic, social și cultural avem de pe urma marii migrații a popoarelor, un fel de Dacia după retragerea aureliană de la 275 e.n.

Ionuț Țene


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa