EXPLOZIV/Tolontan, ACUZAŢIE EXTREMĂ: Au vrut să ne ARESTEZE/Arată cu degetul SPRE Băsescu

Cătlin Tolontan, jurnalistul care a declanşat scandalul în urma căruia s-a născut Dosarul Gala Bute, face acuzaţii de o gravitate extremă. Cu referire directă la fostul preşedinte Traian Băsescu şi la grupul de interese care gravita în jurul său. El spune, cu subiect şi predicat, că anumite persoane din anturajul fostului preşedinte pregătiseră terenul, din toate punctele de vedere, pentru ca, în toamna anului trecut, ziariştii implicaţi în ancheta de presă să fie arestaţi.

,,Atacul său, n.r. Traian Băsescu, la adresa noastră în Gala Bute a fost nedemocratic și nedemn pentru un șef de stat. Iar ce s-a întîmplat în culise împotriva noastră nu va rămîne așa. Dacă sîntem civilizați, nu înseamnă că sîntem uituci. Nici un ziarist nu trebuie să mai pățească așa ceva! Se pregăteau să ne aresteze în toamna lui 2014 și nu e nici o exagerare și nici o victimizare în afirmația asta. Avem mărturii. Amintiți-vă cum se regrupaseră lîngă Bica toți cei care o spălaseră pe Udrea plus ce mijloace aveau la dispoziție ca să oprească naiba acest dosar pitic față de miza candidaturii la prezidențiale!
Procurori șefi din DNA erau pensionați peste noapte din Gala Bute, la un urlet al Cotroceniului, ce mare rahat era să compromiți niște jurnaliști?!
I-am răspuns atunci președintelui prin care vorbea, de fapt, Udrea că justiția va arăta oamenilor cine are dreptate. Iar justiția a început să vorbească în Gala Bute și în alte dosare ale protejatei sale'', a scris Cătălin Tolontan pe blogul său.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

2 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

3 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

4 Începe să se-ntâmple ce-am văzut în filmele SF / Apare conceptul paşapoartelor COVID şi al paşapoartelor de vacc…

5 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

recomandări

Te ia DNA: Cristian Popescu Piedone

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum piatra asta sare de 88 de ori peste apă