EXPLOZIV/Tolontan, ACUZAŢIE EXTREMĂ: Au vrut să ne ARESTEZE/Arată cu degetul SPRE Băsescu

EXPLOZIV/Tolontan, ACUZAŢIE EXTREMĂ: Au vrut să ne ARESTEZE/Arată cu degetul SPRE Băsescu

Cătlin Tolontan, jurnalistul care a declanşat scandalul în urma căruia s-a născut Dosarul Gala Bute, face acuzaţii de o gravitate extremă. Cu referire directă la fostul preşedinte Traian Băsescu şi la grupul de interese care gravita în jurul său. El spune, cu subiect şi predicat, că anumite persoane din anturajul fostului preşedinte pregătiseră terenul, din toate punctele de vedere, pentru ca, în toamna anului trecut, ziariştii implicaţi în ancheta de presă să fie arestaţi.

,,Atacul său, n.r. Traian Băsescu, la adresa noastră în Gala Bute a fost nedemocratic și nedemn pentru un șef de stat. Iar ce s-a întîmplat în culise împotriva noastră nu va rămîne așa. Dacă sîntem civilizați, nu înseamnă că sîntem uituci. Nici un ziarist nu trebuie să mai pățească așa ceva! Se pregăteau să ne aresteze în toamna lui 2014 și nu e nici o exagerare și nici o victimizare în afirmația asta. Avem mărturii. Amintiți-vă cum se regrupaseră lîngă Bica toți cei care o spălaseră pe Udrea plus ce mijloace aveau la dispoziție ca să oprească naiba acest dosar pitic față de miza candidaturii la prezidențiale!
Procurori șefi din DNA erau pensionați peste noapte din Gala Bute, la un urlet al Cotroceniului, ce mare rahat era să compromiți niște jurnaliști?!
I-am răspuns atunci președintelui prin care vorbea, de fapt, Udrea că justiția va arăta oamenilor cine are dreptate. Iar justiția a început să vorbească în Gala Bute și în alte dosare ale protejatei sale'', a scris Cătălin Tolontan pe blogul său.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

3 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat

4 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

5 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...