EXPLOZIV/Walter/Bușcă a SCOS CAPUL: “Au vrut să mă omoare!”/Tocmai a primit REZIDENȚĂ în Dubai!

EXPLOZIV/Walter/Bușcă a SCOS CAPUL: “Au vrut să mă omoare!”/Tocmai a primit REZIDENȚĂ în Dubai!

De peste două luni de zile, a fugit din țară pe 6 mai, Florian Walter/Bușcă este de negăsit de către autorități. Iar aici autoritate înseamnă în primul rând SIE. Oficial nu este de găsit, pentru că omul a scos capul la iveală pentru cine trebuie. De ce? Pentru că tocmai a primit viză de rezidență în Dubai. Mai precis, conform Național, pe 13 iulie ac. Ca să vezi!

A facut 7 zile de arest. Un tribunal dubaiez l-a eliberat sub control judiciar

La cateva zile dupa ce Tribunalul Prahova a avizat mandatul international de urmarire, iar filialele INTERPOL din lume au primit documentatia in cauza, Florian Walter a luat decizia sa se predea. Astfel, in dimineata zilei de 27 mai, insotit de avocati, el s-a prezentat la sediul biroului INTERPOL din Emirate. Dupa identificare, i s-a retinut pasaportul si a fost trimis dupa gratii, efectuand 7 zile de arest in Dubai. Ulterior, o instanta locala a decis eliberarea sa sub control judiciar, asta dupa ce inculpatul a platit o cautiune. De atunci, in fiecare zi de luni, Florian Walter merge la Politie ca sa dea cu subsemnatul, scrie National.

“Au vrut să mă omoare!”

Walter/Bușcă povesteste ca locuieste intr-un apartament din Dubai. Departe de a fi unul cochet, dar spune ca nu-l intereseaza confortul. Il macina problemele de acasa. Ce se intampla cu familia sa. De la peste 3.000 de kilometri distanta de tara, patronul celei mai puternice firme de salubrizare din Romania lanseaza cateva acuzatii dure. El afirma ca s-a atentat la viata sa. I s-a dorit sfarsitul: “Au vrut sa ma omoare! Puteam sa fiu mort la ora asta!”, lea spus la telefon Florian Walter celor de la National.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…