Filmuleţul cu Dan Şova provoacă scandal/Ponta ştie şi tace

Filmuleţul cu Dan Şova provoacă scandal/Ponta ştie şi tace

Radu Cristescu, membru PMP, a vorbit luni seara despre "un filmuleț cu domnul Șova", care i-ar putea afecta imaginea purtătorului de cuvânt al PSD și a cărui publicare ar depinde de premierul Victor Ponta.

 Radu Cristescu a declarat că Victor Ponta a primit o notificare din partea unui jurnalist, în care este întrebat dacă știe sau nu despre posibilele fapte din filmuleț ale lui Dan Șova. În cazul în care Victor Ponta nu va răspunde, "în șapte zile apare filmulețul", a adăugat membrul PMP. 

"Eu cred că ar trebui să spună aici", a reacționat social-democratul, care a adăugat că îi va face plângere penală lui Cristescu, pentru amenințare și șantaj.

Iată continuarea discuției din emisiunea "Ultima oră", de la România Tv, dintre Radu Cristescu, Dan Șova și moderatorul Cătălin Striblea:

Cătălin Striblea: Ce film există despre dl Șova?

Dan Șova: Spuneți!

Radu Cristescu: Există un filmuleț, care, din câte știu, peste șapte zile o să fie pe ...

C.S.: În care dl Șova face ce?

R.C.: O să vedem! Nu pot, îi stric plăcerea dlui Șova ... . Și trebuie să îi spun dlui Șova că colegii dânsului nu îl apără deloc.

D.Ș.: Tocmai a intrat pe șantaj ...

C.S.: Ce hârtie este la Victor Ponta?

R.C.: Este o cerere, de la cineva, la care Victor Ponta trebuie să dea un răspuns, pe care probabil că nu o să-l dea, și atunci persoana respectivă o să îl facă vedetă pe dl Șova.

C.S.: Victor Ponta este șantajat cu apariția unui filmuleț cu Dan Șova sau cum?

R.C.: Nu, nu, nu! Premierului i s-a pus o întrebare. (...) Aveți cunoștință despre aceste fapte ale dlui Șova? Și dl prim-ministru trebuie să răspundă în șapte zile.

C.S.: Cine i-a pus întrebarea asta?

R.C.: E! Nu pot să vă dezvălui.

D.Ș.: Nu, dl Striblea, stați că vă fac eu o informare. Acum, când ies de aici, eu îi fac dlui Cristescu plângere penală pentru amenințare și șantaj. Mâine dimineață o depun, că mâine dimineață vreau să se ducă să spună, după aia. 

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...