Gabriel Oprea jr., FOTOMODELU' lu' tata, generalul ȘOSETELOR

Când îl vezi pe așa-zisul general Gabriel Oprea vorbind apăsat și dându-și ochii peste cap ca felinarele agățate de căruțele nomazilor care cumpără fulgi de gâscă, râzi ca prostul deși nu te-a gâdilat nimeni pe burtă. Un dobitoc păpușat cocoțat în fruntea țării. Dar când afli că băiatul ăluia care a cerut, public, la televizor, ca lumea să i se adreseze cu formula ,,domnu' general'', e fotomodel, te caci pe tine de râs! Apoi te-apucă plânsul, când realizezi că trăiești într-o țară de rahat...

Gabriel Oprea Junior, fiul vicepremierului Oprea, a intrat în politică. El a fost propulsat direct pe o funcţie în partidul construit şi condus de tatăl său,  cea de preşedinte al organizaţiei de studenţi a UNPR Sector 1, scrie BN24.ro.

Juniorul este student la Universitatea Româno-Americană şi din 2011 lucrează pentru creatoarea de modă Adina Buzatu, ca fotomodel.

Că Oprea cel mic are deja greutate în politică o demonstrează şi faptul că este urmărit pe reţelele sociale de actorii guvernării, care, uitând că au fost miniştri şi sunt lideri de opinie consideraţi importanţi, îl linguşesc pe feciorul vicepremierului – general, în speranţa că acesta va transmite mai departe ilustrului său tată. Vasile Dâncu s-a grăbit să transmită urări familiei Oprea pe pagina de Facebook a odraslei, probabil din cauză că Generalul nu i-a răspuns la telefon.

PS. Nouă ni se pare că fotomodelul cam dă în trăsături a fotomodelă. Dar poate că suntem prea răutăcioși...

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Fostul șef al Departamentului Analiză din SRI anunță explozia COVID-19 în România

2 Turcescu anunță iminenta săltare a Gabrielei Firea!

3 Nou cutremur în PSD! Aproape toată Organizația Ilfov a trecut la PNL, cu primari cu tot!

4 Scandal de hărțuire sexuală la vârful PMP

5 Cum ies la iveală epoleții la PSD!!! Tatăl lui Mihai Tudose, confirmat cu coronavirus, este internat la Spital…