Geoană le cere lui Ponta şi Dragnea să ceară scuze DIASPOREI/Dacă eu aş fi fost atacat cu traficul de copii, aş fi fost foarte deranjat

Geoană le cere lui Ponta şi Dragnea să ceară scuze DIASPOREI/Dacă eu aş fi fost atacat cu traficul de copii, aş fi fost foarte deranjat

Fostul lider al PSD, Mircea Geoană, susține că actuala conducere a PSD ar trebui să dea dovadă de o minimă decență și să ceară scuze românilor care au fost împiedicați să voteze în diaspora.

"Din punctul meu de vedere, cred că a fost o greșeală să te apuci să te iei de viața privată a cuiva. Cred că PSD-ul datorează o scuză pentru cei care au fost împiedicați să voteze în diaspora. Când greșești, trebuie să recunoști. Este un gest de minimă decență", a zis Mircea Geoană.

"Dacă după zece ani extrem de complicați, putem depăși elemente viscerale. (...) Cred că domnul Klaus Iohannis este capabil să treacă peste ele. Cred că poate să meargă, de exemplu, la un interviu la Antena 3. Nu văd o problemă în asta... cunoscându-l foarte bine psihologic. Am lucrat împreună în 2009. Îl cunosc suficient de bine", a mai declarat, Mircea Geoană, la DC News.

"Revenind la lucrurile mai profunde... trebuie să spun că dacă eu aș fi fost atacat cu tema traficului de copii aș fi fost foarte deranjat. Multe din gafele de comunicare ale echipei PSD trebuie să fie analizate. Vom discuta aceste lucruri în partid pentru a înțelege ce s-a făcut rău și ce s-a făcut bine", a mai spus Mircea Geoană.

Întrebat dacă ar viza o candidatură la șefia PSD, Mircea Geoană nu a exclus varianta.

"Nu poți să excluzi nimic astăzi, dar în acest moment interesul meu este mai puțin legat de intrarea într-o competiție pentru vârful partidului, ci de o contribuție onestă (...) Nu e obsesia mea această funcție", a afirmat Geoană.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…