IDIOTUL de Ponta a preluat din mers DISCURSUL IDIOTULUI de Tsipras

IDIOTUL de Ponta a preluat din mers DISCURSUL IDIOTULUI de Tsipras

Idiotul penal Victor Ponta, fugit de peste 20 de zile la turci, copiază și transmite mesaje tip Tsipras, un alt mare idiot păpușat de la Moscova. Javra susține că noul Cod fiscal a fost adoptat prin consens politic, dar în acest moment toți adversarii dezvoltării, prosperității și independenței economice sunt în stare de orice ca să blocheze aplicarea măsurilor din respectivul Cod.

"O știre care confirmă faptul că reducerea cotei standard de TVA la 19% prin noul Cod fiscal va avea un efect pozitiv similar! (...) Codul fiscal a fost adoptat prin consens politic (votat de toate partidele) și prin cea mai amplă consultare cu mediul de afaceri (în special Coaliția pentru Dezvoltarea României)! Cred că în acest moment toți adversarii dezvoltării, prosperității și independenței noastre economice sunt în stare de orice ca să blocheze aplicarea măsurilor din Cod!", a scris Penalul Național pe pagina sa de Facebook .

El a făcut un apel la toți românii de bună credință "să facem front comun împotriva oricăror asemenea tentative evident împotriva interesului nostru ca țara și societate".

Guvernatorul BNR critică noul Cod Fiscal/Din ce țară DUȘMANĂ o fi Isărescu?

Guvernatorul Băncii Naţionale critică noul Cod Fiscal, care-şi propune printre altele reducerea TVA de la 24% la 19% de anul viitor. Mugur Isărescu spune că România îşi asumă o relaxare fiscală mult prea ambiţioasă. Îngrijorarea sa este împărtăşită şi de experţii Comisiei Europene şi de cei ai FMI. Codul fiscal a trecut deja de Parlament, dar încă nu a fost promulgat de preşedinte.
 
 Mugur Isărescu, guvernatorul BNR: Nu vedem încă date care să ne ajute pe noi să sprijinim măsurile de relaxare fiscală. Dacă o schimbare de deficit este de două procente, două puncte procentuale din 2015 până în 2016 nu sună deloc a credibilitate, adică sugrumi economia într-un an și apoi îi dai drumul? Nu vedem cum un program atât de ambiţios, atât de amplu, poate să devină credibil fără cooperarea partenerilor noştri internaţionali, şi cu atât mai mult în contraargument cu dânşii. 

Mesajul lui Ponta, doar tactică de cretin

"Ca să înţelegeţi mai bine ce l-a apucat pe Ponta să se războiască brusc, tocmai din Stambul, cu 'adversarii independenţei economiei româneşti': «Potrivit unui sondaj realizat zilele trecute de GSSC Avangarde, 71% dintre români sunt de acord cu decizia luată de premierul grec Alexis Tsipras de a respinge măsurile propune de creditorii externi.» Ştire de ieri. Omul, în cădere de popularitate, mai ales după ce a intrat în vizorul DNA, s-a uitat pe sondaj şi ce şi-a zis el: stai că nu e rău să o fac pe Tsipras de România. Cred că asta îi va grăbi căderea şi chiar ieşirea definitivă din politică", scrie Lăzăroiu pe Facebook.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”