Încă doi CAPI ai PSD au dosare la DNA/Zgonea şi Duşa sunt implicaţi în acte de corupţie

Hemoragia corupţiei din PSD pare să nu se mai oprească. Încă două personaje importante sunt vizate de anchete ale procurorilor DNA.

Mircea Duşa, ministrul Apărării, este implicat într-un dosar aflat în derulare la DNA. După cum susţin sursele noastre, procurorii anticorupţie au avansat deja cu o anchetă  privind prăpădul din pădurile harghitene. Ceea ce s-ar putea numi Dosarul Mafia Retrocedărilor2. Faptele au fost comise încă de pe vremea când actualul ministru al Apărării, pesedistul Mircea Duşa, era prefect acolo. Numit cu binecuvantarea “drujbei lui Dumnezeu”, liderul udemerist Verestoy Attila. Iar ancheta Direcţiei Naţionale Anticorupţie are la bază un raport al unor înalţi oficiali din Ministerul de Interne, de pe vremea când ministerul respectiv era condus de către Mircea Duşa. Cel care este suspectat că se află în spatele unor acţiuni de “lobby” aflate la limita traficului de influenţă, pentru stoparea unor operaţiuni ale organelor competente de control. Iar cum Mircea Duşa nu a încetat niciodată relaţiile de prietenie, colaborare reciproc avantajoasă şi de afaceri cu Verestoy Attila, există suspiciuni că sforile ar fi fost trase de către pesedist la solicitarea colegului său udemerist.

Zgonea a făcut trafic de influenţă. Numele lui Valeriu Zgonea, cel care îl cam deranja pe Dan Şova în drumul spre şefia PSD, apare în cel puţin două dosare în care fapta vizată este traficul de influenţă. Dealtfel, la nivelul partidului se ştie deja că Zgonea are bube în cap şi că este doar o chestiune de timp până va fi chemat la ,,interviu''. Deşi această informaţie poate părea ciudată, Valeriu Zgonea chiar este preşedintele Camerei Deputaţilor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia amenință direct România: „Tentativele provocatoare nu vor rămâne fără răspuns. Să se gândească serios la…

2 RAPORT OFICIAL / România, pe primul loc în evoluția epidemiei de COVID-19 în UE: cea mai mare rată de pozitivar…

3 Scandal sexual cu reținere! Soția unui multimilionar român îl acuză pe afacerist că a supus-o la perversiuni …

4 DOCUMENT / Informațiile care dinamitează Poliția Capitalei! Berechet cerea detalii dintr-un dosar de omor peste …

5 Ea este Irina Popescu, soția abuzată sexual, practicantă de yoga și membră MISA