Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Încă doi CAPI ai PSD au dosare la DNA/Zgonea şi Duşa sunt implicaţi în acte de corupţie

Hemoragia corupţiei din PSD pare să nu se mai oprească. Încă două personaje importante sunt vizate de anchete ale procurorilor DNA.

Mircea Duşa, ministrul Apărării, este implicat într-un dosar aflat în derulare la DNA. După cum susţin sursele noastre, procurorii anticorupţie au avansat deja cu o anchetă  privind prăpădul din pădurile harghitene. Ceea ce s-ar putea numi Dosarul Mafia Retrocedărilor2. Faptele au fost comise încă de pe vremea când actualul ministru al Apărării, pesedistul Mircea Duşa, era prefect acolo. Numit cu binecuvantarea “drujbei lui Dumnezeu”, liderul udemerist Verestoy Attila. Iar ancheta Direcţiei Naţionale Anticorupţie are la bază un raport al unor înalţi oficiali din Ministerul de Interne, de pe vremea când ministerul respectiv era condus de către Mircea Duşa. Cel care este suspectat că se află în spatele unor acţiuni de “lobby” aflate la limita traficului de influenţă, pentru stoparea unor operaţiuni ale organelor competente de control. Iar cum Mircea Duşa nu a încetat niciodată relaţiile de prietenie, colaborare reciproc avantajoasă şi de afaceri cu Verestoy Attila, există suspiciuni că sforile ar fi fost trase de către pesedist la solicitarea colegului său udemerist.

Zgonea a făcut trafic de influenţă. Numele lui Valeriu Zgonea, cel care îl cam deranja pe Dan Şova în drumul spre şefia PSD, apare în cel puţin două dosare în care fapta vizată este traficul de influenţă. Dealtfel, la nivelul partidului se ştie deja că Zgonea are bube în cap şi că este doar o chestiune de timp până va fi chemat la ,,interviu''. Deşi această informaţie poate părea ciudată, Valeriu Zgonea chiar este preşedintele Camerei Deputaţilor.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Info. Voi știți în baza a ce „document” cere A.Florea Dosarul Dragnea de la DNA? Știați că procuroarea Lăncră…

2 Adevărații TRĂDĂTORI de țară! România a votat cu Franța la procurorul-șef european! A acordat punctaj MAXIM!

3 Informație. Dragnea a dat ordin ca Iordache să facă „o listă cu toți procurorii și judecătorii care-au lucrat …

4 ALERTĂ Kovesi, locul 2 la votul indicativ din Consiliul UE, după candidatul francez și la egalitate cu cel ger…

5 ALARMĂ Următorul pas, FURTUL alegerilor. Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, va fi pus șef al Autorității Electo…

recomandări

Te ia DNA: Tutulan Rica - Baron local

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb