INCENDIAR/Cristoiu FÂSÂIE din ''JURNALUL'' Lenuței. Detalii EXPLOZIVE

Ion Cristoiu, ajuns la bătrânețe țucălarul Lenuței, dezvăluie un fragment din deja celebrul ''jurnal'' al Elenei Udrea. Multe lucruri nu sunt chiar de aruncat. Merită aruncat un ochi.

"Cum de a ajuns Generalul din tabăra Învingătorilor în cea a Învinșilor? Răspunsul ni-l dau aceste rînduri din Jurnalul Elenei Udrea din timpul bătăliei pentru Președinție:

„Oprea venise și cu Planul Ponta președinte, el la SRI, Maior la Guvern. Sigur l-a enervat tare pe Coldea acest plan. Ca urmare, după ce a văzut că Oprea insistă i-a făcut niște dosare penale, Și Oprea s-a potolit. Ba chiar zice că este bine că Ponta se va lupta cu Iohannis în turul doi. Așa funcționează lucrurile. Totul se poate obține cu amenințarea dosarelor.”

Simt nevoia să repet ce-am mai scris, pentru că numai așa putem înțelege ce i se întîmplă lui Gabriel Oprea. În bătălia electorală, SRI s-a împărțit în două: Gruparea lui George Maior și Gruparea lui Florian Coldea. Gruparea lui George Maior a fost din tabăra lui Victor Ponta. Din această tabără au mai făcut parte: Gabriel Oprea, Elena Udrea, Alina Bica, Horia Georgescu. Gruparea lui Florian Coldea a fost din tabăra lui Klaus Iohannis. Din această tabără au mai făcut parte: Codruța Kovesi, Livia Stanciu, președinta ÎCCJ, Vasile Blaga, Alina Gorghiu.

Televiziunile și ziarele au fost și ele împărțite. Cum? Vedeți ce televiziuni și ziare triumfă acum financiar, deși te întrebi de unde dracu au parale cînd ele nu fac rating sau tiraj nici cît să intereseze o curcă.

Klaus Iohannis a devenit președinte. Rezultatul? Elena Udrea, Horia Georgescu, Alina Bica – la pușcărie! George Maior – constrîns să demisioneze! Gabriel Oprea – pe cale să fie arestat preventiv! Florian Coldea, Codruța Kovesi, Livia Stanciu – pe cai mari, arestează pe cine vor ovarele lor și ocolesc sfidător pe Vasile Blaga și pe liderii PDL care au fost de partea lor.

Dacă Gabriel Oprea a fost în tabăra lui George Maior, de ce abia acum execuția? Răspunsul e simplu. Gabriel Oprea s-a pus la dispoziția Învingătorilor după pierderea partidei. În ultimul timp – vorba unui Tovarăș din Noua Securitate – își luase nasul la purtare. Ca de exemplu, mergerea în SUA, pentru un turneu de imagine, aranjat de George Maior.

Asta nu înseamnă că Gruparea lui George Maior din SRI s-a resemnat. Ea continuă să se bată cu Gruparea Florian Coldea. De aici impresia de haos, de lovituri în toate părțile, de arestări și a celor care au fost moriști ale SRI sau slugi ale SRI, dar din Grupări diferite", scrie Ion Cristoiu pe blog.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți și voi ce măcel pun la cale Firea și Cercel!

2 ULTIMA ORĂ / Documentul care-l înfundă pe Arafat / Sursă: Procurorii DNA trebuie să facă un singur lucru

3 Amănunte / Fotografia a fost făcută luni în biroul premierului / Surse spun că autorul ar fi Ionel Dancă, șeful Ca…

4 Așa o fi? Șeful Cancelariei premierului prins într-o afacere patronată de controversatul șef de la Resurse Min…

5 BREAKING / Președintele interimar al Senatului, pesedistul Cazanciuc, cere CCR să îl scape pe Tăriceanu de cel m…

recomandări

Te ia DNA: Cristi Bâgiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când o rachetă lovește 45 de straturi de geam antiglonț