INSUPORTABIL/MIZERIA Arafat se DEZICE de GUNOIUL Ponta!

INSUPORTABIL/MIZERIA Arafat se DEZICE de GUNOIUL Ponta!

Nesimțirea și tupeul lui Raed Arafat devin insuportabile! Doar trepanații injectați de Antena3 nu văd, încă, duplicitatea acestui personaj care este din ce în ce mai oribil și vădit interesat de a păstra o poziție privilegiată în aparatul de putere al statului! A ajuns acum să se folosească de niște tactici tipic securiste ale regimului Iliescian, de genul nu ne vindem țara. Spunem asta deoarece a aruncat pe piață, între altele, o intoxicare că nu știm ce mare firmă nordică vrea să pună mâna pe sistemul de urgență al României! Să nu mai amintim despre tentativa cu datul oamenilor afară!

Dar nu despre asta vroiam să vorbim, ci despre scârba produsă de dezicerea lui de Ponta, pe care l-a susținut pe față când a candidat la președinție. Ieșind pe față din neutralitatea tehnică pe care o invocă acum cu nesimțire jegoasă puțind a pesedism. Prezent la B1 TV la emisiunea lui Dan Andronic, Arafat mai avea puțin și-și scuipa în sân să se jure că el n-a știut nimic despre afișul cu el garantându-l pe candidatul PSD Victor Viorel Ponta! Răspunsurile lui la cele două întrebări puse de Andronic postate pe site-ul Evz nu sunt chiar integrale, sunt mult reduse. Despre afișul de susținere pentru Ponta a spus, în emisiune, că el n-a știut, că s-a trezit cu el pus pe Facebook. Dacă l-ați fi văzut cum sugea din buzițe, cum căuta formulări insignifiante, aproximative, de curvă borâtă, v-ar fi apucat voma...

Ați fost de două ori în centrul căderii a două guverne. Guvernul Emil Boc, în urma conflictului public cu Traian Băsescu și a reacției care a existat ulterior, și Guvernul Victor Ponta. Emil Boc a plecat, Victor Ponta a plecat, dvs. ați rămas. De ce?

- Raed Arafat: Pentru că întodeauna am explicat un aspect. Eu sunt o persoană care, totuși, lucrează tehnic. Când vine un prim-ministru, decide: mă ține sau nu mă ține. Când ești secretar de stat, depinzi de prim-ministrul care vine. El te eliberează, el te ține dacă dorește.

- Da, dar pe Victor Ponta l-ați susținut din punct de vedere politic la alegerile prezidențiale, nu?

- Stați o secundă. Chestia cu afișul și cu susținerea, am fost întrebat și am zis „da”. Așa este. Și era singurul care a întrebat. Dar e foarte bine că ridicați problema. Puțini își aduc aminte de câte ori miau pus poza mea pe afișele lor, fără să mă întrebe (...) Poate o să fac un colaj în care să vadă lumea în câte am apărut. Și poate așa o să înțeleagă un lucru: când sunt aici, eu lucrez cu cine este la Guvern și trebuie să fii loial cui este la Guvern și, bineînțeles, președintelui. Deci eu nu pot să fiu astăzi în Guvernul în care prim-ministru este Cioloș, și să ies să încep să vorbesc că Cioloș nu își face treaba bine.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...