Întâlnire de taină între Blaga, Boc, Udrea, Vanghelie și grei din presă

Întâlnire de taină între Blaga, Boc, Udrea, Vanghelie și grei din presă

Întâlnire de taină extrem de interesantă. Lideri din partea PDL, Marian Petrache, omul nr.2 din PDL, Elena Udrea, Marian Vanghelie, Emil Boc, dar și jurnaliști cu greutate au avut o întâlnire de taină la un hotel din București.

La întâlnire au participat oameni extrem de grei din lumea politică, dar și din partea organelor de presă. La această întâlnire au fost văzuți liderul PDL, Vasile Blaga, primarul Brașovului George Scripcaru (PDL), secretarul general al PNL, Marian Petrache, Eduard Hellvig (PNL), Cristian Burci (patronul Adevărul și Prima TV), Gheorghe Falcă (PDL), Elena Udrea (președinte PMP), Emil Boc (PDL), Cătălin Predoiu (PDL), Cosmin Gușă (acționar majoritar Realitatea TV), Ion Cristoiu, Marian Vanghelie (PSD), Rareș Bogdan (Realitatea TV) și Ioan Niculae (om de afaceri).

Cea mai interesantă prezență la acest eveniment este cea a PSD-istului Marian Vanghelie. După o serie de atacuri la adresa conducerii PSD și în special  la Victor Ponta, Vanghelie este văzut alături de liderii PNL și PDL. Noi v-am spus...




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...