Internetul a câştigat. Ponta a dat înapoi. Moise Guran rămâne cu emisiunea

Internetul a câştigat. Ponta a dat înapoi. Moise Guran rămâne cu emisiunea

Internetul a câştigat. Sutele de mii de citiri ale ştirii despre eliminarea emisiunii lui Moise Guran din grila TVR l-au speriat pe Ponta. Vineri, el s-a spălat pe mâini, neuitând să-l jignească pe Stelian Tănase despre care a spus un lucru pe care îl ştia toată lumea, că nu are caracter. Ponta fiind, nu-i aşa, un caracter deosebit...

Emisiunile realizate de Moise Guran, Sorin Avram, Cornel Nistorescu si Dragos Patraru la TVR - "Biziday", "Vorbeste liber", "Foc incrucisat", respectiv "Starea natiei" - vor rămâne în grila TVR, potrivit Televiziunii publice. Anunţul vine în urma unei întalniri a Grupului de lucru pentru stabilirea programelor TVR din această toamnă, întâlnire ce a avut loc vineri.

Din cauza tensiunilor dintre preşedintele-director general Stelian Tănase şi majoritatea membrilor Consiliului de Administratie al TVR, în ultimele zile au apărut temeri că emisiunile respective, unele abia lansate, ar putea fi scoase din grilă. Joi, Stelian Tănase descria situaţia drept "o dispută pe independenţa editorială" a TVR şi acuza presiuni politice de "sus de tot, la nivel guvernamental" pentru eliminarea unor realizatori.

Precizările de vineri ale TVR:

Începând de luni, 22 septembrie, canalele TVR vor funcţiona în baza grilelor de programe aprobate prin Programul de Redresare economică şi Memorandumul din 2012. Decizia a fost luată astăzi de Comitetul Director (CD) şi va fi înaintată, spre informare, luni, 22 septembrie, Consiliului de Administraţie (CA) al TVR.

Măsura a fost discutată in cadrul unui grup de lucru înfiinţat prin hotărarea Consiliului de Administraţie, grup alcătuit din membri CA si CD, care s-a intrunit astăzi, într-o prima şedinţă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa