Iohannis: În ultimele zile, la televizor se vede cea mai urâtă faţă a politicii româneşti

Iohannis: În ultimele zile, la televizor se vede cea mai urâtă faţă a politicii româneşti

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, joi, la Tecuci, că ”în ultimele zile, la televizor se vede cea mai urâtă faţă a politicii româneşti: se vede corupţia”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Nu s-a văzut niciodată ca în aceste zile unde ne-au dus 25 de ani de scandal şi corupţie. În ultimele zile, la televizor - mai mult decât campania electorală - se vede cea mai urâtă faţă a politicii româneşti: se vede corupţia, se văd corupţii. Aici ne-a adus incompetenţa, aici ne-au adus corupţii care au ţinut în loc România 25 de ani”, a afirmat Klaus Iohannis.

El a precizat, totodată, că nu va taia pensiile, dacă va ajunge preşedinte, aşa cum ar fi apărut scris pe unele pliante.

”Aţi auzit de ultima prostie pe care o scriu PSD-iştii pe fluturaşii de pensie? Aţi primit şi voi aşa ceva? Că eu vreau să fiu preşedinte ca să tai pensiile? Dar o prostie mai mare eu nu am auzit, eu vreau să fiu un preşedinte care să vă crească pensiile”, a mai spus Iohannis.

Klaus Iohannis a fost prezent, joi, la Tecuci unde a participat la un miting electoral, alături de Vasile Blaga, Ludovic Orban şi Mihai Răzvan Ungureanu. Iniţial, la acţiune au fost prezenţi aproximativ 2.000 de membri şi simpatizanţi ACL, însă în momentul în care a început ploaia o parte dintre aceştia au plecat.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

4 Irina Rimes, în călduri?

5 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc