Iohannis: În ultimele zile, la televizor se vede cea mai urâtă faţă a politicii româneşti

Iohannis: În ultimele zile, la televizor se vede cea mai urâtă faţă a politicii româneşti

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, joi, la Tecuci, că ”în ultimele zile, la televizor se vede cea mai urâtă faţă a politicii româneşti: se vede corupţia”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Nu s-a văzut niciodată ca în aceste zile unde ne-au dus 25 de ani de scandal şi corupţie. În ultimele zile, la televizor - mai mult decât campania electorală - se vede cea mai urâtă faţă a politicii româneşti: se vede corupţia, se văd corupţii. Aici ne-a adus incompetenţa, aici ne-au adus corupţii care au ţinut în loc România 25 de ani”, a afirmat Klaus Iohannis .

El a precizat, totodată, că nu va taia pensiile, dacă va ajunge preşedinte, aşa cum ar fi apărut scris pe unele pliante.

”Aţi auzit de ultima prostie pe care o scriu PSD-iştii pe fluturaşii de pensie? Aţi primit şi voi aşa ceva? Că eu vreau să fiu preşedinte ca să tai pensiile? Dar o prostie mai mare eu nu am auzit, eu vreau să fiu un preşedinte care să vă crească pensiile”, a mai spus Iohannis.

Klaus Iohannis a fost prezent, joi, la Tecuci unde a participat la un miting electoral, alături de Vasile Blaga , Ludovic Orban şi Mihai Răzvan Ungureanu . Iniţial, la acţiune au fost prezenţi aproximativ 2.000 de membri şi simpatizanţi ACL, însă în momentul în care a început ploaia o parte dintre aceştia au plecat.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă