Iohannis: Ponta minte că am fost la Grivco în 2009. Îl provoc să aducă probe sau martori

Iohannis: Ponta minte că am fost la Grivco în 2009. Îl provoc să aducă probe sau martori

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni seară că premierul Victor Ponta a "minţit" în momentul în care a susţinut că în anul 2009 a fost împreună cu edilul Sibiului la sediul Grivco, provocându-l pe prim-ministru să aducă probe sau matori ai acestei presupuse întâlniri.

Klaus Iohannis (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

Liderul PNL a fost întrebat, într-o emisiune B1 Tv , despre afirmaţia lui Victor Ponta conform căreia în 2009 acesta ar fi fost împreună cu actualul premier la sediul Grivco, societate controlată de Dan Voiculescu .

"Este o minciună sfruntată, i-o spun direct în faţă. Clar a minţit (...) Victor Ponta ştie foarte bine că nu am fost niciodată la Grivco, foarte bine ştie treaba asta", a declarat Iohannis.

Liderul PNL a menţionat că în 2009 Victor Ponta se afla în echipa de negociere a PSD, dar era un "personaj secundar".

"Aş îndrăzni să-l provoc pe Victor Ponta să aducă orice probă, oricât de mică, oricât de indirectă, care să arate că am fost eu cu el la Grivco. Sau să aducă pe cineva care a fost la Grivco şi să spună că da, a fost Klaus Iohannis acolo. Ar fi un loc foarte interesant", a declarat liderul PNL.

El a afirmat că în calitate de prim-vicepreşedinte al PNL a avut discuţii "directe", dar nu "personale" în subiectele legate de USL.

Premierul a susţinut într-un interviu pentru Adevărul Live că în 2009 a fost la sediul Grivco împreună cu actualul preşedinte al PNL.

"Eu am fost în 2009 la Grivco cu domnul Iohannis, când urma să fie prim-ministru, eu eram un biet purtător de cuvânt (…)Mă vedeţi în anul 2014 apucându-mă să spun că de fapt nu am fost? Am fost, aşa cum am fost şi cu Cr Crin Antonescu n 2012, să discutăm lucruri importante", a declarat Ponta.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Profesorul Vlad Ciurea / Creierul are cinci dușmani!

5 Foarte interesante amănunte! / Păcăliți de ucraineni și de hărțile vechi și depășite, rușii trag după ținte false și se omoară între ei