Ion Cristoiu: Cînd va ajunge la Cotroceni, Victor Ponta va inființa funcția de Primul Socru al Țării?!

Ion Cristoiu: Cînd va ajunge la Cotroceni, Victor Ponta va inființa funcția de Primul Socru al Țării?!

Victor Ponta candidează la Președinția României.
Nu-mi explic cum dracu din tot PSD-ul acesta l-au găsit tocmai pe cel mai imatur, pe cel mai necopt, pe cel mai în pantaloni scurți.

Miercuri seara, soțul fiicei socrului său s-a grăbit să intervină telefonic la Antena 3.
Printre altele, în enterocolita sa verbală (de cîte ori îl ascult pe Victor Ponta mi-e greu să deosebesc în trăncăneala sa infinită o idee, un crez, altul decît cel că lui și Famiglei sale trebuie să le fie mereu bine), iresponsabilul vesel a zis:
„Eu cred că această propagandă care a funcţionat extrem de eficient şi bine finanţată şi coordonată de ani de zile, propaganda care a atacat orice fel de persoană, instituţie, jurnalist care zicea şi el că nu este de acord cu Traian Băsescu, a avut nişte ţinte. Dacă mă întrebati pe mine, ţinta principală a fost presa care-l critică pe Traian Băsescu şi dumneavoastră sunteţi, să zic aşa, ţinta şi prada favorită a propagandei băsiste.”

Adică, potrivit lui Victor Ponta, toți ziariștii din România care au denunțat incalificabilele linșaje ale slugilor lui Dan Voiculescu sunt agenți ai propagandei lui Traian Băsescu și au avut drept țintă pe Ochi Pișăcioși de Mihai Gândea și pe Muțunache de Mircea Badea.

Ce să credem din această declarație a celui care vrea să se suie în Dealul Cotrocenilor, înființînd funcția de Primul Scocru al Țării, pentru că mi-e greu să cred că Tata Socru n-o vrea și el un colțișor la Cotroceni, unde să taie porcul?
Că, după ce va ajunge la Cotroceni, Victor Ponta îi va declara pe Mihai Gâdea și pe Mircea Badea drept singurii gazetari care vor avea voie să facă presă în România?

http://www.cristoiublog.ro/


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /