Ion M. Ioniţă: În tandemul Băsescu-Udrea, poziţia de forţă revine acum Elenei Udrea

Ion M. Ioniţă: În tandemul Băsescu-Udrea, poziţia de forţă revine acum Elenei Udrea

E un moment important ce s-a întâmplat la nivelul PMP, adică îndepărtarea lui Cristian Diaconescu şi urcarea pe tronul candidaturii a Elenei Udrea, pentru că, din punct de vedere simbolic şi politic, cred eu că această mişcare arată că în tandemul Traian Băsescu - Elena Udrea, poziţia de forţă revine acum Elenei Udrea", a declarat Ion M. Ioniţă la Realitatea TV.

"Dacă până acum Elena Udrea a părut discipolul cel mai fidel, cel mai dedicat cauzei lui Traian Băsescu, iată că acum Elena Udrea conduce jocurile, ea forţează mâna preşedintelui, iată că preşedintele trebuie să îşi renege o semnătură dată lui Cristian Diaconescu. Elena Udrea pară să spună: dacă am sprijinul lui Traian Băsescu este foarte bine, dacă nu îl am, mă interesează mai puţin. Se pare că Elena Udrea are foarte multă încredere în forţele proprii şi vrea să dovedească că este la conducere şi că Traian Băsescu o va urma în această tentativă a ei de a cuceri puterea şi palatul Cotroceni", a mai spus jurnalistul.

Elena Băsescu şi mai mulţi lideri ai PMP vor avea o întâlnire cu Traian Băsescu, miercuri, la ora 16.00, la Cotroceni. Şefa PMP a anunţat încă de ieri că îi va cere preşedintelui susţinere pentru alegerile prezidenţiale.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu