Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Ion M. Ioniţă: În tandemul Băsescu-Udrea, poziţia de forţă revine acum Elenei Udrea

E un moment important ce s-a întâmplat la nivelul PMP, adică îndepărtarea lui Cristian Diaconescu şi urcarea pe tronul candidaturii a Elenei Udrea, pentru că, din punct de vedere simbolic şi politic, cred eu că această mişcare arată că în tandemul Traian Băsescu - Elena Udrea, poziţia de forţă revine acum Elenei Udrea", a declarat Ion M. Ioniţă la Realitatea TV.

"Dacă până acum Elena Udrea a părut discipolul cel mai fidel, cel mai dedicat cauzei lui Traian Băsescu, iată că acum Elena Udrea conduce jocurile, ea forţează mâna preşedintelui, iată că preşedintele trebuie să îşi renege o semnătură dată lui Cristian Diaconescu. Elena Udrea pară să spună: dacă am sprijinul lui Traian Băsescu este foarte bine, dacă nu îl am, mă interesează mai puţin. Se pare că Elena Udrea are foarte multă încredere în forţele proprii şi vrea să dovedească că este la conducere şi că Traian Băsescu o va urma în această tentativă a ei de a cuceri puterea şi palatul Cotroceni", a mai spus jurnalistul.

Elena Băsescu şi mai mulţi lideri ai PMP vor avea o întâlnire cu Traian Băsescu, miercuri, la ora 16.00, la Cotroceni. Şefa PMP a anunţat încă de ieri că îi va cere preşedintelui susţinere pentru alegerile prezidenţiale. 

Sursa: realitatea.net


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Sentința lui Dragnea, pe 27 mai! Procurorii au cerut pedepse mărite. Avocat: „Ne e imposibil să dovedim…

2 Informație. Frații Mazăre sunt foc pe Dragnea! „Radu nu va tăcea, îi va plăti cu sec!”

3 ALERTĂ Sentința lui Dragnea, pe 27 mai! Procurorii au cerut pedepse mărite. Avocat: „Ne e imposibil să dovedim…

4 Amănunte. CCR a amânat pentru a patra oară, pe data de 5 iunie, SPEȚA Dragnea. Sesizarea PNL a fost respinsă

5 ALERTĂ Sentința lui Dragnea, pe 27 mai! Procurorii au cerut pedepse mărite. Avocat: „Ne e imposibil să dovedim…

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Veverița asta a fost salvată după un uragan