Ion M. Ioniţă: În tandemul Băsescu-Udrea, poziţia de forţă revine acum Elenei Udrea

E un moment important ce s-a întâmplat la nivelul PMP, adică îndepărtarea lui Cristian Diaconescu şi urcarea pe tronul candidaturii a Elenei Udrea, pentru că, din punct de vedere simbolic şi politic, cred eu că această mişcare arată că în tandemul Traian Băsescu - Elena Udrea, poziţia de forţă revine acum Elenei Udrea", a declarat Ion M. Ioniţă la Realitatea TV.

"Dacă până acum Elena Udrea a părut discipolul cel mai fidel, cel mai dedicat cauzei lui Traian Băsescu, iată că acum Elena Udrea conduce jocurile, ea forţează mâna preşedintelui, iată că preşedintele trebuie să îşi renege o semnătură dată lui Cristian Diaconescu. Elena Udrea pară să spună: dacă am sprijinul lui Traian Băsescu este foarte bine, dacă nu îl am, mă interesează mai puţin. Se pare că Elena Udrea are foarte multă încredere în forţele proprii şi vrea să dovedească că este la conducere şi că Traian Băsescu o va urma în această tentativă a ei de a cuceri puterea şi palatul Cotroceni", a mai spus jurnalistul.

Elena Băsescu şi mai mulţi lideri ai PMP vor avea o întâlnire cu Traian Băsescu, miercuri, la ora 16.00, la Cotroceni. Şefa PMP a anunţat încă de ieri că îi va cere preşedintelui susţinere pentru alegerile prezidenţiale. 

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acestea sunt imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Funeraliile vor dura 4 zile!

2 VIDEO Învățăturile veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomag…

3 Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costan…

4 De ce se războiesc clanurile Duduianu și Rinu și regulile lor nescrise / O incursiune în lumea interlopă a Capit…

5 VIDEO Cele mai spectaculoase filmări ale exploziilor din Beirut / Peste 4.000 de răniți și cel puțin 78 de morți