Lavinia Șandru a făcut AFACERI cu PRIMĂRIA Slatina și cu nevasta DEPUTATULUI TURNĂTOR

Lavinia Șandru a făcut AFACERI cu PRIMĂRIA Slatina și cu nevasta DEPUTATULUI TURNĂTOR

Realizatoarea TV Lavinia Șandru a făcut afaceri cu Primăria Slatina în mandatul soțului său. Și nu mărunțișuri. De asemenea, Șandru a făcut afaceri și cu Andra Bărbulescu, mâna dreaptă a fostului ministru al Finanțelor Darius Vâlcov în multe fapte vizate acum de procurorii DNA. Andra Bărbulescu, spun surse din presa locală și surse judiciare, a recunoscut că era o apropiată a familiei Vâlcov. Aceleași surse spun că finii, adică Bărbuleștii, i-au turnat din greu pe nașii băiatului lor, adică Lavinia Șandru și Darius Vâlcov. Conform acestor surse, Lavinia Șandru a organizat, prin firma sa sau prin firmele unor interpuși, peste 10 evenimente de anvergură pentru Primăria Slatina. Dealtfel, în firma Loyal Leasing Lavinia Șandru a fost asociată cu unul dintre cei implicați în dosarul de corupție al soțului.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă miercuri contestaţia DNA privind arestarea la domiciliu pentru 30 de zile a fostului ministru de Finanţe Darius Vâlcov. Tot miercuri, senatorii urmează să ia în discuţie, în şedinţa de plen, cea de-a doua cerere a Justiţiei privind încuviinţarea efectuării în continuare a urmăririi penale, reţinerii şi arestării preventive în cazul lui Darius Vâlcov.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?